Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Zaspasmo u cetvrtu cetvrtinu i generalno u vtoro pol. Od +10 na -10.... Dadeva ni 10 trojke, a mi edvaj 2. Dzabe lukovikj 35 poena, svi drugi slabo odigrava pogotov stevanovikj. Mora neko pojacanje na 1cu ako sakamo nesto ovuj sezonu.

А овуј сезону игра се суперлига или плејоф стандард топ 8 идев четвртфинале?

Куде гу има статистика, па можно ли е ни едн да не може тројку да погоди?

нека издржив до јануар, на зиму нека отпуштив овога Драшка и нека доведев 2 странца или 1 странац за драшка и некога домашнога. Следеќа е сс ТФТ некако мислу исти филм ќе е како днска.
Сала и публика ни е сс европски стандард, мора да се погура екипа да се бори за финале

И управа е крива за пораз..оставива се сас 3 странци.. увек треба да имаш 5 странци у случај на повреду..
За 5 странца треба паре, а плус не можев сви да ти играв. Најдобро сценарио е да дојде Костоски да се отпушти Драшко и да се доведе некој бек или центар странац.

За 5 странца треба паре, а плус не можев сви да ти играв. Најдобро сценарио е да дојде Костоски да се отпушти Драшко и да се доведе некој бек или центар странац.
немамо ниеднога шутера за 3..

Утакмицу гу реши шут.
0/13 у второ тој незамисливо.
Стајиќ па се повампири 3 тројке погоди заѓну.
Куде нас најдобар шутер за 3 ни е Мачки и Ѓорѓи искача

Има ли тј памет што остави 3.000 људи да улазав од едн улаз на салу? Какви шарлатани га водив клуб тој е страшно.

Има ли тј памет што остави 3.000 људи да улазав од едн улаз на салу? Какви шарлатани га водив клуб тој е страшно.
Џабе реновирање, од 6 улаза (4 ефективно може да се користив ради гостински играчи. Користи се 1 кој се длеи сс навивачку групу, што га успоруе улаз. Навивачи треба да си имав свој улаз и за сви да е побрзо

Фали овј играч поготово на овуј екипу без квалитетни македонци.
Највише да има кој да шутне. Не ми текнуе да смо имале полошу шутерску екипу никој 3 не може да удене за лек.

некако и Лука ми беше исфорсиран у битни моменти и имаше грешке дешава се, може да се изведе добар потенцијал од тој дете и ми коначно да извадимо некое дете од младинску школу...
Курчо ичера доби овације од публику пуно, све ми иде на тој дека ќе га вратимо ако не тражи пуно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom