Фан клуб: Куманово

• Креатор на темата Креатор на темата Кумани Куманово
  • Време на започнување Време на започнување
Чекај бе ако дојде Брчков и Балабан,може и Мишковиќ да одигра некој минут на позицију 5,па чак и Јаневски.

КолдСкај

Препозна ли ги денс странци,тј у црвено изгледа беше Врањеш,тј у плаву маицу сас браду изгледа Мандиќ,а кој е Мишковиќ?:D

Мишковиќ беше тј у плаву мајцу висок,а Димитар Илиевски тој дете сс белу мајцу у шорцеви што му беше.
--- надополнето: 22 август 2013 во 02:23 ---
Т.е грешка моја,Мандиќ беше у плаву мајцу а у црвену Врањеш,Мишковиќ беше тј у брајантке патике.

Еба га сг си ми помогнаја,не ги гледа ја толко у патике:DДа не беше онј у портокалову маицу што куцаше неколко пути на загревање?

Ееее тј да,не ми текнуеше што мајцу носеше па мораше според патике. :D

Стендбај ебате, значи тешко дека ќе потпише :D У тј случај, мора да се доведев 2 центра и можда Брчков, а што па га толко зборимо кд не знаемо дали е заинтересирана управа за њега. Ах да останеше Инграм, немаше Брчков да ни треба, али тој ни е. Има и други играчи, не можемо да чекамо на еднога цело време ебате Брчковога. За Балшу проблем биле паре, цар тражија 4000 еу плату, јес да е најбољи крилан у лигу, али тој су големи паре! За тија паре два добри играча ќе играв. Све на све, па доваѓамо на муабет дека ни фалив 2-3, ако не и 4 играча, пошто овј Балабан не очекују да дојде чим до сга не е дошја.

П.С. Луковиќ да немаше ангажман би било фино :D Али ајде, нека игра тамо у Естонију (што па тим е одбраја).

Dali mi Kumanovci znaemo da si ga cenimo barem i toj malko sto ga imamo, i tj mal tim sto dojde do korak na uspeh i sto ne napravi lani gordi kolko tolko, ili samo znaemo da shljapamo gluposti i da igramo tasak i majtap ss nasu gradsku ekipu??? Mi sto ga sakamo iskreno grad i klub ubiemo se citajki gluposti napisani od prostaci i okolinski seljaci koi gledav politicki i na svoju familiju pa sto ostanalo za sport....

Курац Балабан.... 2ца центри биле на пробу ... едн 130кг дебељак и друг 202цм... појма немале. Најверојатно тога првога ќе га потпишев да се гура под кош.

Прифатиле смо ги барање на библ-лигу да гу реновирамо салу и паркет(коначно),има да биде покољ сс Албанци кд ке играмо тија од Косово,покрај Албанци у групу смо сс Галил,Теодо и Балкан(наш бивш трењер е тамо сг,Ацо Тодоров).:D

Прифатиле смо ги барање на библ-лигу да гу реновирамо салу и паркет(коначно),има да биде покољ сс Албанци кд ке играмо тија од Косово,покрај Албанци у групу смо сс Галил,Теодо и Балкан(наш бивш трењер е тамо сг,Ацо Тодоров).:D

Да, свака част за потег, мада тешка е прилично група, не би ме чудило да не гу ни пројдемо, него друго ми беше муабет...добиле БИБЛ обеќање дека ќе бидев услови испунети меѓу кои и паркет, а само ја ли сам тј што мислу дека тој нема да се деси :D Иако реално и без БИБЛ тј паркет требаше да се мења одамна, а и сала да се реновира...ете ву на управу услов да се реновира, фино би било.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom