Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Камбиасо е машонче машала сегде игра можи не е на сите позиции светска класа ама е добар и дури и на средона кога игра е одличен.

Уживај Орлок дека секој меч ќе тепаш со 1:0

Прашање на време беше дека ќе се деси ваква утакмица.. каков распад систем у второ полувреме сите слабости излегоа на виделина, а ги има доста многу.
Овој Јувентус не е способен да брка резултат и да игра под притисок. Играат како со мозочен удар да се ако нешто им тргне наопачки.
И да Маса беше ужасен денеска му ебам све најмило.

Сите кај @Scirea на кур :pos:
Па имаме барем по 2 големи шанси кои мораат да се искористат по утакмица а нашите играчи не ги користат.
Еве Џенова ни даде гол од полу шанса, кога ќе ми текне како Игуаин ги користеше овие, или Манџукич од нигде никаде знаеше гол да даде.
Што е ова од Влахович, чисти шанси не користи.

Умре фан клубов како играта под Алегри... :toe: Суле има дадено повеќе голови од билокој наш напаѓач, а детето игра у Фросиноне. Прашање на време беше кога ќе ни се удрат од глава тие 1:0 победи кои секое коло ги гледавме. Едно нешто што забележав е што не знаат да играат под притисок, делуваат изгубено...ај сезонава таа изгубеност нема да се осети во Италија, ама наредна сезона во Европа ќе има да го јадеме стапот како Јунајтед што го јадеа сезонава. Со ваква игра нема што да бараат во Европа.... Потребни се драстични промени, пред се во тактиката, Алегри иако вади резултати, сепак неговиот фудбал е застарен, нит има јаки фудбалери да го практикува, нит нешто ќе освои ако продолжи вака. Треба свежа крв во клубов, иако се на второ место, сеуште некако ми е премногу трула атмосверата во тимот.

Хујлсен ќе го праќаат во Фросиноне, и ќе биде четврти наш играч таму после Суле, Каио Жорге и Баренчеа.

Најново сабајлево...
IMG_20231218_102543.jpg

Алегри иако вади резултати
Какви резултати вади Алегри?

Мислам дека овој наратив кој некако се провејува, треба малку детално да го разгледаме.

А тоа, всушност многу едноставно е вака:
2021-2022 сезона: 0 титули
2022-2023 сезона: 0 титули

Така што, ако резултатите нешто друго значат тогаш сум пропуштил нешто, а ако не, тогаш не знам што и какви резултати вади господинот на клупа :toe:

Какви резултати вади Алегри?

Мислам дека овој наратив кој некако се провејува, треба малку детално да го разгледаме.

А тоа, всушност многу едноставно е вака:
2021-2022 сезона: 0 титули
2022-2023 сезона: 0 титули

Така што, ако резултатите нешто друго значат тогаш сум пропуштил нешто, а ако не, тогаш не знам што и какви резултати вади господинот на клупа :toe:

Мислев на сезонава, со сакати 1:0 сме на втора позиција на табелата, до вчера се јадеа со Интер за првото место, сега се 4 бода разлика.
Пишав јас, оваа сезона со ваква игра ќе тераат само во Серија А, за наредна ако продолжи вака и во Европа ќе има да го јадеме како Јунајтед сезонава. Јас се надевам дека оваа му е последна сезона на Орлок, на лето мора нова свежа крв да има на клупата, и нови подобри засилувања.

Едно нешто што не дискутиравме тука е тоа каков флоп испадна Веа...нит гол има дадено, нит ќора асистенција има направено. Дно од трансфер сега за сега...

Сабота играме против Фросиноне, ќе им покажат на Влахович и Киеза како треба да се клавет голови.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom