Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Пичкарска игра, со право се љути. Се надевам после утакмицава им одржал говор дека играат за Јувентус, а не за Лече.
Ова сезона поќе пати нагласи дека не сака да подаваат наназад туку мора да играат напред.

Не е крив толку Алегри.. Немаме играчи адекватни.. Нека остане уште наредна сезона ама да му донесат играчи по мерка он како што сака, па да го видиме што ќе направи.

Што ме тагнуваш, читам...Даглас Коста и Бернардески ќе ги враќаме на зима, мизерии. Јас само се надевам дека ќе го спакуваат Самарџиќ, дека средината моментално ни е најкритичниот дел од тимот

Ова сезона поќе пати нагласи дека не сака да подаваат наназад туку мора да играат напред.

Куров ми, џабе изиграва мајмун покрај аут линијата, он е тренер и нема ниту 1% нешто сменето од играта од прошлата сезона...класична Алегриевка

Што ме тагнуваш, читам...Даглас Коста и Бернардески ќе ги враќаме на зима, мизерии. Јас само се надевам дека ќе го спакуваат Самарџиќ, дека средината моментално ни е најкритичниот дел од тимот
Мн нервозен од сабајле, мани еден куршум полабај се :pos: :toe:
Автоматски споено мислење:

Пичкарска игра, со право се љути. Се надевам после утакмицава им одржал говор дека играат за Јувентус, а не за Лече.

Последно уредено:
"The world was a better place when Juventus and Milan competed for the scepter of the best team in the world. Our Milan was a squadron, but I'm sincere when I say that Juventus was perhaps stronger in the long term. I miss the time when I chased Del Piero around the pitch, patting him on the back when we stopped in the same area of the pitch. The great matches between these two teams will go down in history. Juventus and Milan represent Italy in the world, the best that can be offered to a foreign audience."

️Gennaro Gattuso
️Sportweek

#gattuso #delpiero #seriea #hibetsocial

Знаев ! Не вервам дека е вистина ама ако веќе мора поарно Даглас него Бернардески како SS.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom