Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Погба позитивен на допинг тестови

@Vartolu брат, кога ќе ја даваш тоа софрата за мене и Деви, гледај негде да биде во Палас или Континентал...па што да не и во Мериот кај Мијалков.

Ептен ја утна прогнозата со циганов :LOL:

Едит: Циганов ризикува казна од 2 до 4 години суспензија ако во наредниве три дена повторно испадне позитивен на допинг. Ајде раскинуј договор и нека фаќа патот кај брат му врачарот. Хрррк ПУ! Кога ќе ми текне дека Дибала беше жртвеното јагне за да се донесе копитово...:mad:

Последно уредено:
Within the next seven days, the B Sample will be analysed by the same laboratory that checked the A Sample.

If the positive test is confirmed, then the player is automatically suspended awaiting a verdict.

Pogba risks a ban of up to four years if found to have taken performance-enhancing drugs.

He can also try to present the case that any substance was taken unknowingly or the elevated levels of testosterone could even be traced back to a medical issue.

===

Ај се кладиме дека од некој врачар таму зема нешто од Африка .

Последниот негов пост на Инста...

IMG_20230911_201640.jpg

escalated-quickly-anchorman.gif

Не му било пишано на овај да заигра повторно за Јуве, ова му е за тоа што не го ни испразна шкавчето кога бегаше.

Ѓуптиииин глуп. Пак акo не е врач е 'пријател експерт'. Доктор па уште, бог знај во кое гето бил стегнат по по по глупо створење еј. 2 години нема на терен стапнато. На скијање со скинати лигаменти. Абе комедија. ЃУПТИН

:pos: :pos::facepalm:

Автоматски споено мислење:

An American integrator could be the cause of positive test

Awaiting the counter-analysis, new details emerge: testosterone was in a product prescribed by a medic in Miami who is close to his family and on the label it says this is dangerous for athletes :pos: :pos: :eek:

Paul will defend his total good faith

Juve meanwhile suspend his salary

Последно уредено:
Ајде нека му раскинат договор, нека не се глупираат со платава

Juventus ran at a loss of €115m for the 2023-23 financial year, closing June 30.

It will be made official next week in the Board of Directors meeting.

That represents a huge improvement on last year’s losses of €239m, which were also affected by the pandemic taking away revenue from the stadium.

While Juventus struggle, Exor continues to flourish with profits of €2.2bn for the first half of 2023.
Автоматски споено мислење:

Мрш да му ебам семката црна. Абе 1 паметен ѓуптин нема ејјј освен Џордан и тој глуп е сида фати од глуп.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom