Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам зошто, ама мислам дека Влахович никаде не мрда. Според последново што го приметив гледам доста позитивна енергија у клубот.

Ако дојде Лукаку, ќе прават тандем Лукаку - Влахович.

Џунтоли од доаѓањето во Јувентус, има просек од 15 часа работни дневно. Во денот имал минимум 60 телефонски повици, и бил присутен на секој тренинг на клубот.
Не знам што е овој, ама ако е нешто поврзано со трансфери тогаш треба да го убиете после податоков.

Не знам што е овој, ама ако е нешто поврзано со трансфери тогаш треба да го убиете после податоков.
Ако се споредиме со вас, вие финале ЛШ и плус обезбеден пласман ЛШ и пак повеќе битни фудбалери си отидоа за разлика од Јуве.

Ако се споредиме со вас, вие финале ЛШ и плус обезбеден пласман ЛШ и пак повеќе битни фудбалери си отидоа за разлика од Јуве.
И дојде НИКОЈ во Јувентус освен Веа, а во Интер имаат дојдено нови играчи башка на пат се уште 2-3ца. Од Интер од битните играчи си замина само Шкринијар, Лукаку е играч на Челзи за твое инфо и башка лани 3 месеци изигра се на се.

Едит: И Броз го заборавив.

Последно уредено:
И дојде НИКОЈ во Јувентус освен Веа, а во Интер имаат дојдено нови играчи башка на пат се уште 2-3ца. Од Интер од битните играчи си замина само Шкринијар, Лукаку е играч на Челзи за твое инфо и башка лани 3 месеци изигра се на се.

Едит: И Броз го заборавив.
Pa najdobriot defanzivec i najdobriot veznjak vi zaminaa, malku li e toa..

Ami brat sega so sakas da veli, deka go nejki??
Да.

Мајтапот на страна, не е се како шо се шпекулира од 'новинарите и инсајдерите'. Стално се пласираат 2009383 вадијанти и една е од нив погодена :)

Или со други зборови, до толку немаат пари, па сега ќе ги форсираат овие што се под дпговор со клубот...мислам дајбоже да успеат, ама сега се ми станува појасно зошто толку ЈУВЕ форсира да се деси трампата Влахо-Лукаку, ради тие 30-40 милиони + што ќе ги лапнат од трансферот.

Или со други зборови, до толку немаат пари, па сега ќе ги форсираат овие што се под дпговор со клубот...мислам дајбоже да успеат, ама сега се ми станува појасно зошто толку ЈУВЕ форсира да се деси трампата Влахо-Лукаку, ради тие 30-40 милиони + што ќе ги лапнат од трансферот.
По самиот факт то шо купват младинец дефанзивец шпанец без пари со 20% од идна продажба и за то се молиме е доволен факт.

А цената негова е 3 милиони..

ХК ПУ

Овој ако изигра 10-15 утакмици наредна сезона добро ќе е..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom