Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
2-tal

Godinava e stvarno dobar, ama i igrata ni e koshmarna. Mene me “raduva” vtoriot tvit deka Alegri za da ostani dovolno e top 4 da bideme. Koja degradacija choeche, ako mu prodolzat dogovor to ti e pat kon 0 tituli dooolg period… Aj ostaj toa ama i igrata kje ni e ochobol neviden :facepalm:
Годинава Рабиот е светла точка во цело сивило. Да се надеваме дека ќе ги задржи игрите кои ги покажува во дресот на Јуве а и во дресот на Франција.

Среќна нова другари, во новата посакувам да ја подобриме играта, да освоиме некое трофејче, Погба да умре, и конечно да ја клецнам Валето...четвртово досега ми изгледа најизводливо

Поздрав од екипата:ајнапиво:
IMG_20221231_232937.jpg

Среќна нова другари, во новата посакувам да ја подобриме играта, да освоиме некое трофејче, Погба да умре, и конечно да ја клецнам Валето...четвртово досега ми изгледа најизводливо

Поздрав од екипата:ајнапиво:
Прегледај го приврзокот 360741
Алегри повеќе на Венко Филипче ми личи :pos:

Ди Мариа се повредил од дишење, ја пропушта утакмицава.

Како е бе можно свите да се повредуаа исклучиво ако доаѓаа у Јуве, а за светсково буквално никој да не се повреди?

Му ебем тоа штакорот смрден

Ди Мариа се повредил од дишење, ја пропушта утакмицава.

Како е бе можно свите да се повредуаа исклучиво ако доаѓаа у Јуве, а за светсково буквално никој да не се повреди?

Му ебем тоа штакорот смрден
За то и се чуваше, скроз спротива од Тевез. Глупак испадна до сега и плачи пиче.

Ако нека е шо е можно по повреден нека доаѓаат до израз Илинг и Суле. Очигледно е декани кон тој правец ќе се движиме.

Нека го враќат Ровела дури не е касно, Пеп му фрлил навпдно4 очи.

Младинава ми се допаѓа како игра, може не е нешто посебно добра, ама има простор за напредок, подобро они отколку циганштаријата како Погба да игра.

Мирети нека го врати во среден ред, Кени нека го замени со Кин и нека игра напред Кин ни фали присуство напред. Гати да го смени со Сандро а Данило да се врати десно во 3ката и таман сме :)
Автоматски споено мислење:

btw Со која леснотија само игра Фаџиоли боже господе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom