Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Исто така играч кој паѓа во сенка сезонава а игта доста добро е Рабио.

знај,да повлечи напред и е неверојатно брз за негова висина пособено но и снажен, на двата делови од теренот го има. Браво

Za mene e Bremer Man of the Match.. Flopot spored kajgana bagrata igrase kurot u odbrana vecerva so Dzeko i Lautaro..

Kostic konecnoo majstoree. Strashna partija. Izgazi u vtoro poluvreme, go unisti Dumfries.
Za Fagioli sto da se kaze drugo osven Zenata i Kerkata na Allegri da gi ebat Mekkeni i [mention]Scirea [/mention]..
Mocaj gi merdashite.

Screenshot_20221106_224320_Chrome.jpg

Ништо не е изгубено уште има време, наполи ќе губи бодови допрва (ако не честито нека им е) а ние тррба да не губиме некао тешко ама тоа е. Нека терат 3511 до крај, се стабилизираја.
Автоматски споено мислење:

Мајка сакаш да кажеш или Man Of The Match - MOTM ?;)
Не биди ситничар и финишот да си го средиш, онакви шанси промашување не.

btw Аутокорект, иако на јувентуз ги пишиме МоМ стално :)

Квадрадо не е веќе за фудбалер. Дај нека го стават нека продава бостан некаде по Торинските улици. После гранде Де Шиљо, најголемата љубов на Масимилијано. Последниве две сезони не е за во Јувентус.

Филип Костич денеска најдобар на теренот, ама изгледа овај на Арена коментаторот му е татко, па се дереше како луд кога ќе фатеше топка :)

Мирети е одличен, има пас, се уфрла точно на место, има одличен инстинкт, техника и се останато едностсвно е млад и игра понапред.

Куадрадо е најнајнјалош на терен.
Единствено со што донекаде можам да се сложам е дека добро се уфрла. Ама пас дека има не би рекол, денес 3-4 чисти топки згреши.
Баш дека игра понапред, нема пас, нема шут, не е нешто брз.
Не дека го критикувам, млад е, само велам дека не гледам во нешто посебно се истакнува.

Единствено со што донекаде можам да се сложам е дека добро се уфрла. Ама пас дека има не би рекол, денес 3-4 чисти топки згреши.
Баш дека игра понапред, нема пас, нема шут, не е нешто брз.
Не дека го критикувам, млад е, само велам дека не гледам во нешто посебно се истакнува.
Не знам јас некоја мека точка за него. Има мн мислам да покажи, мн трча ептен мн. Фаџиоли ќе биде играчиште.

Ne trebashe da go ponishtat golot, absolutno Danilo nemashe nikakva kontrola na rakata shinterashot go vlecheshe, ajde ako se pazat pravila deka ne smee gol so raka da se dade penal trebashe togash. Za Kostic pak kje kazam batevo ima strashna preglednost, me iznenadi pozitivno skros.

Богами слатка победа.

Многу ми е мило за Фаџоли, од кога почна да се појавува во прв тим на подготвителните предсезонски ми фати око, па и Кремонезе ако ги фатев лани за него подгледнував.. Се надевам тренеров ќе го остави да игра и нема да биде позади Мекени, Паредес и слични.
Мирети првава половина сезонава беше топ, последниве недели падна малку, а денес беше еден од полошите, требаше порано да биде сменет. Се надевам ќе се врати у првичната форма зашо таков тип играчи се бараат.
Браво за Костиќ, освен во напад, доста цврст беше и назад.

Генерално до првиот гол беа и премногу внимателни, похрабро малку и порано ќе отвореа.
А голем минус е што многу неизнудени грешки се направија и буквално им поклонуваа шанси од контри на интер, мора да се смират во тој аспект.

Богами слатка победа.

Многу ми е мило за Фаџоли, од кога почна да се појавува во прв тим на подготвителните предсезонски ми фати око, па и Кремонезе ако ги фатев лани за него подгледнував.. Се надевам тренеров ќе го остави да игра и нема да биде позади Мекени, Паредес и слични.
Мирети првава половина сезонава беше топ, последниве недели падна малку, а денес беше еден од полошите, требаше порано да биде сменет. Се надевам ќе се врати у првичната форма зашо таков тип играчи се бараат.
Браво за Костиќ, освен во напад, доста цврст беше и назад.

Генерално до првиот гол беа и премногу внимателни, похрабро малку и порано ќе отвореа.
А голем минус е што многу неизнудени грешки се направија и буквално им поклонуваа шанси од контри на интер, мора да се смират во тој аспект.

Ех Алегри, Алегри...кај ти беше Фаџоли цела полусезона гнидо една гнидосана. Да те ебат и Мекени, и Паредес, и син ти Де Шиљо да те ебе, а јас да ти ја ебам тоа ќерка ти дома што ти шета. Сега најде да го играш детето една недела пред паузата за СП, и од Јануари пак ќе го седнеш на клупа, ѓубре едно ѓубросано.

Бремер, немам зборови :cuc:
Костиќ такоџе
За Киеза ми е ептен мило, гори човекот да се изнатрча на терен.
Мирети доста слабо, ама му се простува, дете е сеуште и на вакви натпревари треба да стекнува искуство.

На Алегри ќерката, немам зборови :smirce:

Ех Алегри, Алегри...кај ти беше Фаџоли цела полусезона гнидо една гнидосана. Да те ебат и Мекени, и Паредес, и син ти Де Шиљо да те ебе, а јас да ти ја ебам тоа ќерка ти дома што ти шета. Сега најде да го играш детето една недела пред паузата за СП, и од Јануари пак ќе го седнеш на клупа, ѓубре едно ѓубросано.

Костиќ такоџе
Мирети доста слабо, ама му се простува, дете е сеуште и на вакви натпревари треба да стекнува искуство.

Да не си Торино на утакмица?

Just a reminder that Nicolo Fagioli was close to joining Inter & the deal was close but he chose to join Juventus because he was supporting Juve. His idol is Alessandro Del Piero

Костиќ такоџе

Just a reminder that Nicolo Fagioli was close to joining Inter & the deal was close but he chose to join Juventus because he was supporting Juve. His idol is Alessandro Del Piero
Јувентино си е се знае тоа ко што е Киеза, Мирети, Локатели и Влаховиќ можеби. Ко што беше Маркизио, Дел Пиеро па и факинг Конте. Тие играчи највише сум ги сакал секогаш.
Автоматски споено мислење:

Дека те нема цела утакмица, на крај од ко заврши после пола саат се јави :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom