Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување

Ова е затоа што до некаде е во право, виновник е Алегри, но е далеку од единствен виновник, ништо ама ништо нема да промениме со тренер земен на скоро полусезона.

Не знам зошто очекувате отказ, нема никакви најави за тоа.

Епа ајде бе шо, нека седи. Се што може да не земе нема да земе сезонава: лига, куп, топ 4, пласман у лш. Магионичар. Нигде не се глес неговиот импакт ко тренер.

Сум се разочарал скроз. Не е ова тој Алегри што знаеше да смени тек на игра со две измене.

Бот, препотентно копиле што иде со главата у ѕид. Неговите тактике са outdated.

Да , јас би одел чекор подалеку , самораспуштање на комплетното раководство на клубот (освен можеби Аривабене) , од преСедник до чистач . Се у курац... нова управа и распорадажба на десетина актуелни играчи од составот ...

Ова е затоа што до некаде е во право, виновник е Алегри, но е далеку од единствен виновник, ништо ама ништо нема да промениме со тренер земен на скоро полусезона.

Не знам зошто очекувате отказ, нема никакви најави за тоа.
:facepalm:
Автоматски споено мислење:

После ова јас повеќе не ги гледам дефинитивно. Се дур е ова будала на клупа не сакам очи да му видам на никој. Само едно ме чуди, зар толку нема бе навивачи таму да се збунат, па еден натпис немсм видено со алегри аут на стадион.

Последно уредено:
Сега треба да му се соберат навивачите и рефунд да му побараат на Ањели за годишните карти. Ниту игра прикажуваат ниту амбиција нешто да освојат. Како се брка Алегри? Една јебана сезонска карта да не се купи наредна сезона ако остане копилето, тој муабет треба на Ањели да ми се направи...

Не го пуштаат Алегри зошто следен од кој ќе се бара оставка е Ањели. Повеќе се замараше типот да направи моден бренд од клубов него да се развива на фудбалски план последниве 5 години. Не успеа ни у тоа.

Време е да му ја видиме женската семејна ложа на Ањели, се разбира за научни цели...

Да се самоцитирам:

Алегра Карачоло - Мајка: 77 годишна, нејзе ќе ја поштедам, доволна казна и било што цел живот ја гледала искривената фаца на синот

Ема Винтер -Жена: Е оваа одсега ќе го јаде за сите гомнарии на мажот и...

Дениз Акалин - Љубовничка: И оваа ќе го крка стапот

Баја Ањели - Ќерка: 17 годишна, значи сеуште не е полнолетна... Бидејќи сум господин човек а не некој манијак ќе ја поштедам нејзе до 18от роденден. Значи татко и има време до 24 Мај 2023 да го оправи клубот инаку и таа ќе влезе во ВИП ложата на Ширеа. Дотогаш нека ужива во животот

Since Allegri returned, the number of defeats is 17 - the same number of losses recorded by the entire number of Sarri (9) and Pirlo (8).

Не бе, нека седи на клупа диносаурсот арогантен.

Иначе акциите на Јуве биле паднати за 33% последно време, можеби на некого и му одговара оваа ситуација. :icon_mrgr:

На пример на кого?
На тој што има пари и сака да прикупи за поголем удел.

Сите гледаат дека све оди надолу а не превземаат ништо.

Има милион опции, да не се лажиме, сезоната можеше да се спаси, вака незнам.

Класични fuck logic транспаренти... Сакаат да остане Алегри, ама да си оди Ањели, а единствен човек кој го чува морбидното зомби на клупа е токму Ањели, да му ја почувам турчинката кај мене дома.
Жими се некако deluded ми изгледаат таму фановите, неможеш НЗС да им најдеш.

Не викам дека моментално дел од играчите не го бојкотираат Алегри, ама шукурац покажа и докажа Алегри прошлата и оваа сезона дека заслужува да остане? Му ги исполнија сите желби летово и пак имаме најумрен фудбал, најумрена тактика, најумрени замени, најумрени резултати...значи се што е лошо во еден тренер, го има собрано копитово што пие вода како орангутан на клупа. Толку е лош што ни ќерка му ја немам видено со нова слика година дена, па на суво ја пцујам. ПУ!!!

Парталите и да го нема!!!

Класични fuck logic транспаренти... Сакаат да остане Алегри, ама да си оди Ањели, а единствен човек кој го чува морбидното зомби на клупа е токму Ањели, да му ја почувам турчинката кај мене дома.
Жими се некако deluded ми изгледаат таму фановите, неможеш НЗС да им најдеш.

Не викам дека моментално дел од играчите не го бојкотираат Алегри, ама шукурац покажа и докажа Алегри прошлата и оваа сезона дека заслужува да остане? Му ги исполнија сите желби летово и пак имаме најумрен фудбал, најумрена тактика, најумрени замени, најумрени резултати...значи се што е лошо во еден тренер, го има собрано копитово што пие вода како орангутан на клупа. Толку е лош што ни ќерка му ја немам видено со нова слика година дена, па на суво ја пцујам. ПУ!!!

Парталите и да го нема!!!
Му се суши устата од нервоза затоа пие вода ка камила..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom