Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Која брука тим сме.

Мачење со половични противници, ужасна игра, никаква доминација.

Мистерот уште еднаш со неговите срамни измени кој го убиваат тимот и целосно го вадат од ритам. Не знам што бара Кин во игра, тој не треба да го помириса теренот, а не друго.

Види го срамот, пропаднаа под притисок на ебениот Макаби на домашен терен.
Измените го направија проблемот, нема врска дека ни вршеа притисок... не зезај сега, цело време ние игравме се додека не ги направи глупавите измени.

И голот беше глупост што го примивме, јас сум убеден дека нема да влезаше оваа да не излезеше Шчесни, едноставно немаше да го издрже притисокот.

Дури и модераторите на ФБ страната се неспособни, е до толку е отиден у курац клубов :LOL:

IMG_20221005_224855.jpg

Измените го направија проблемот, нема врска дека ни вршеа притисок... не зезај сега, цело време ние игравме се додека не ги направи глупавите измени.

И голот беше глупост што го примивме, јас сум убеден дека нема да влезаше оваа да не излезеше Шчесни, едноставно немаше да го издрже притисокот.
Мора да ги чува играчите наредно коло е со Милан и клучно ако сакаме нешто посериозно во Серија А. Проблемот е шо измените со квалитет и форма се во минус заминати.

Мора да ги чува играчите наредно коло е со Милан и клучно ако сакаме нешто посериозно во Серија А. Проблемот е шо измените со квалитет и форма се во минус заминати.
Тури му курот, пиши пропало. Бенфика си обезбеди пласман.

Подобро да изгубевме за да не играме Лига Европа.

Тури му курот, пиши пропало. Бенфика си обезбеди пласман.

Подобро да изгубевме за да не играме Лига Европа.
Па не би рекол имаме уште 3 меча во ЛШ, се е отворено ама патот е потежок (како секогаш )

Па не би рекол имаме уште 3 меча во ЛШ, се е отворено ама патот е потежок (како секогаш )
Ние у Серија А не можеме да заредиме 3 меча со победи, у ЛШ секако добиваме :pos: Ама ај битно да се тешиме.

Ние у Серија А не можеме да заредиме 3 меча со победи, у ЛШ секако добиваме :pos: Ама ај битно да се тешиме.
Не е невозможно, тешко е ама не е невозможно :)

Значи победа против Макаби и Бенфика, нерешено со ПСЖ то ни брка работа за пласман понатаму ?

Compensi dirigenti #Juventus 2021-2022:
#Arrivabene 1,08 milioni
#Agnelli 520 mila euro
#Nedved 514 mila euro

:pos::pos:
Зато кур ги боли

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom