Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Gazetta: After the defeat against Benfica Nedved's, who made himself heard in the locker room, stood out.

The atmosphere was tense, and there was no longer the harmony between players and coach that there once was, because Allegri had lost many of his historic players.

Со вакви резултати сам би си дал отказ не би чекал некој да ме смени. Да ме свирка цел стадион, ама парица е у прашање. Зошто не разбере управава наша дека со ова само клубот губи и никој друг, фан базата како прво, никој не сака да навива за тим што една Салернитана му игра викторија на негов терен, зборам за помладите генерации. Очигледно некој има план клубов полека но сигурно да се уназадува, кој и зошто ќе покаже времето. Сериозен клуб не чека сезона да помине за да смени нешто.

Една работа не ми е јасна. Се гледал/го гледале како дел од решението а не дел од проблемот. Ок, први три-четири месеци од превземање на клуб да го фураш тој муабет проаѓа. Колку време е тренер Алегри? Ако после година дена ти немаш резултати, ако клубот уште тоне, збори ти колку сакаш дека не си бил ти проблемот, битното е дека не си ни решението...фајронт.

Со вакви резултати сам би си дал отказ не би чекал некој да ме смени. Да ме свирка цел стадион, ама парица е у прашање. Зошто не разбере управава наша дека со ова само клубот губи и никој друг, фан базата како прво, никој не сака да навива за тим што една Салернитана му игра викторија на негов терен, зборам за помладите генерации. Очигледно некој има план клубов полека но сигурно да се уназадува, кој и зошто ќе покаже времето. Сериозен клуб не чека сезона да помине за да смени нешто.
Па тука е проблемот, не е ова како порано генерација од Дел Пјеро, Каморанези, Трезеге, Недвед, Буфон итн. Сменети се времињата, Влахович, Мирети, Киеза, па дури и Бремер ќе посакаат да си отидат. А тоа лесно може да се случи со понуди од ПСЖ, Сити, Челси или Баерн.

Куадрадо бил еден од проблемите, договорот нема да му е продолжен со оглед на перформанси на терен.

Кралицата Елизабета изгледа поживо од овие на тренинг...

FB_IMG_1663409170299.jpg

Ештон за Сандро и Де Шиљо е Роберто Карлос и Малдини, две во едно... Среќен роденден на фудбалерот кој доби стоечки овации на Сантијаго Бернабеу

Сампдорија сеуште има само два бода од кои што еден ние им го подаривме <3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom