Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam kje ja tepame i ovaa utakmica, ama sepak da ne zaboravime ovaa sezona e pak preodna, drugata kje go vidime vistinskiot Alegri i Juve, nema potreba od nervozi celta e Liga Evropa ili eventualno 4-to mesto:):):facepalm::facepalm:

Тимов е поимпотентен од дедо ми. Срамота е ова што се игра али и играчите се ептен без никаква креативност. Не знам кој е полош тренерот со неговата тактика или играчите што немаат муда пас да направат

giphy.webp

81B3D195-4207-4819-B112-5A57F4CB674F.jpeg

Толку е муабетот.
Автоматски споено мислење:

И ПОТЕГОВ ПРВ МУ Е ДЕ ШИЉО:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:ова е полошо од најлошото шо можев да си замислам

Miretiiiiiiiii.Gi ubi

Ili ipak ne.Ali vakov pas neam videno Pirlo od ka zamina u penzija.

Гаси ТВ мотај каблове, ignore дур не дојде друг тренер.

Копитово го упропасти Влаховиќ, нека си оди од тимов што поскоро толку подобро за него.

Бед и очај....

И сега ќе искочи на прес и ќе каже дека сме играле добро...

Нека ни е наздравје уште една тешка и тажна сезона ако не умре во меѓувреме Алегри.
Дур не замине легендава најдобро е да се избегнува да се прати тимов, имаш Ферари а јаваш магаре, тоа е господинот.

Одсега ќе го следам само женскиот тим, додека копитово е на клупа не сакам ни да размислам да пуштам да ги гледам. Толку мртов и никаков фудбал очиве мои неможат да поднесат. Со жениве барем ќе оплакнам очи, да и го оплакнам на ќерка му у меѓувреме додека сме кај жениве...

Дали конечно ќе решат да купат плејмејкер, немора да биде светска класа, само да знае да додаде 2-3 добри топки напред по утакмица.

И јас сум за смена на Алегри, ама реално кој и да дојде не очекувајте подобар фудбал со овој среден ред.

Апсолутно срамна партија за која нема никакво оправдување. Живнаа малку кога влегоа децата на средина.
Стварно не ми е јасно зошто МеКени играше во првиве две кола без ниеден припремен меч и целосно вон форма, за Рабио знаеме дека е миленик на Алегри.

Дефанзивни 4-5-1, со пресинг само на моменти, а играме против утепан противник... Не знам, може целта и беа овие мирољубиви 0-0.

Костиќ ми делува ко стабилен и паметен играч, мислам дека добро ќе се снајде.

Последно уредено:

Локатели мора да продолжи понапред да игра, кога дојде Рабио пред одбрана а Лока напред се сменаа мн работи…

Лошо, мора Депај по секоја цена и уште еден од средина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom