Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
(y)

Според мене имаме јак тим, ама за тој јак тим да проработи треба да го извлечеш најдоброто од нив...со чело на Алегри тоа никогаш нема да се деси, да ќе редат вакви или такви победи на мускули, но против посериозните екипи ќе јадат тежок блам.

Видете му ја изјавата

We played well... (y) (y) (y) Незнам кај ги најде позитивните ствари од вчерашниот покерски дебакл
Па белким нема на не почната сезона да ги пцуе јавно не заебавај, да еби атмосфера на непочнато. :pos:

Не ме занимат пријателските сакам сезонава да се во борба за титула и кога ќе е битно да искинат др. Јунајтед на пријателските искина па го прими вчера а и имаме мн повреди не енормално со повредите не знам шо прат… има некој контрола да прљј на играчите ?! Како врват медицински ?

Некни ги гледав какви пасови даваше, одличен беше плус мн добар и назад со што би се ослободил Локатели понапред да игра каде што и е подобар и каде што играше за Сасуоло и Италија.

Фратези исто го бркат ама мислам нема Јувентино шо не се моли дс го земат Савич

The season isn’t started yet and we have Chiesa, Pogba, McKennie, Szczesny, Cuadrado, Pellegrini and De Sciglio currently injured + Kean and Rabiot suspended for the first game.

Автоматски споено мислење:

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:
Erik ten Hag spoke on the phone with Adrien Rabiot yesterday. It was the first conversation between the two and it was good. Rabiot is eager to move to #Mufc with Ten Hag believing he will improve the team.

Цел тим раштиман оркестар, дупки толку многу да те лупне трипофобија, они штопер ко Пау ќе носат за 3 назад. Хорор.

Колку е ретардирана оваа мајка у на Рабио тоа е немогуче. Едвај најдоа тим што сака да го земе, за бонус земала да се ценка. Секој цент повеќе од 2 мил годишно е бонус за Рабио...

Juventus need Pau Torres, Bremer never played on the left in a two and look what happend against Atletico when he played there. Max is also thinking about a back 3 now.

Конкретно, голот на Мората после дуелот со Бремер дојде после летање у празно на Бонучи... Не беше до Бремер промајата во одбрана(иако очекуваме во еден на еден да го сопре Мората), премногу коштаат неколку добри долги пасови на Бонучи во споредба со неговото месечарење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom