Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Наводно позајмица со задолжителен откуп а Весино е пред транфер во Лацио

The first offer from #Juventus for Sergej #MilinkovicSavic is coming: 50 million euros without counterparts. However, it is not excluded that in the next offers the card of some young people will be included, with Nicolò #Rovella being the first suspect to take the opposite route.

Последно уредено:

Првиот ти влага у бубрег
Вториот ти крши коска
Третиот со ѓон у препони
Четвртиот ти ја рони ахиловата тетива
Петтиот ти кине лигаменти

И Зидан ти дава гол :)

Galatasaray raid for Rugani: the Turkish club has made a proposal of about 10M € to Juventus. The decision now rests with the defender. [Alfredo Pedullà]
Автоматски споено мислење:

:pos: :pos: :pos: :pos:

Последно уредено:
5 милиони за 35 годишен играч :popce:

Ај барем ѓубрето го чистиме :)))

:popce:

Не ни требаат двајца нови на средина. Ни треба М. Савич + Ровела и Фаџиоли да останат

Погба нема да се оперира, ќе се лечи до иљачи за да не го пропушти светското...ако успеат иљачите, би требало да се врати за 5 недели

Ич не ми прави мерак Паредес, последниве 2-3 години стандардно грееше клупа во ПСЖ

Ич не ми прави мерак Паредес, последниве 2-3 години стандардно грееше клупа во ПСЖ

Aко играме на 3 фронта баш и ни треба, во ЛШ пособено и кога кучка се кучи ни треба во тимот искусен играч.

Јас би бил поќе од задоволен со :
Миленкович
Костиќ
Паредес
Распадори/Заниоло
Ди Марија
Бремер
Погба

Ѓуптин :toe:
Автоматски споено мислење:

Па нема тука ѓуптин, неѓуптин...јасно е, ако прави операција со сигурност го пропушта Светското, затоа оди на вторава варијанта со терапистот.
Ѓуптин.

Имаме договор со инвалидот Паредес, а Ајнтрахт бараа мин 20мил за Костиќ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom