Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Реми на душа на Алегри, мораше многу порано да бидат сменети Рабио и хамбургерот, а исто така не ми е јасно која му беше идејата со Кин (очајно лош играч). Локатели доста слабо денес. Дибала е миленик на сите навивачи, сакам да остане, ама искрено никогаш нема да биде лидер, нема карактер. Фалат уште доста играчи во тимот, особено лев бек и уште еден во средина.

Јебига немавме среќа, али добро второ полувреме. Шутот на Малиновски беше бомба и ретко голман што ке ја фати таа топка, Шчезни сигурно нема.

Полесно ми е кога е реми со ваква игра, отколку како со Милан коа немаа шут во гол. За месец дена мислам дека ке почнат да газат
Таман коќе заврши сезоната :icon_lol:

100 шанси поебаа место да ги напунат едвај бод извадија дебилите... Алегри цел живот со закаснети замени.
Зашо Локатели игра задњи при Закариа неможам да разберам. Тоа е исто како Касемиро да е на клупа и Модрич да игра последен све да му изнаебам.

Океј резултат, not great not terrible. Победа ќе беше клучна за натамошен тек на сезонава ама не е лошо и ова со оглед на тоа како се одвиваше утакмицата. Многу гризеа назад особено, а и ние слабо у завршница. Влахо слаб денеска исто и Мората и Дибала. Имаа доста добри проигрувања ама на крај се поткакаа во секој можен наврат. И Локатели ме разочара, слаба партија за негови стандарди. Де Лихт изгази едино, и фала му на Данило за клучниот гол. Да ја изгубевме оваа ќе беше лошо, вака и не е толку.

И да, Кин веќе да не стапне на терен. Све подлабоко дно допира од утакмица во утакмица.

Таман коќе заврши сезоната :icon_lol:
Ама јас сум помирен со тоа дека сме во транзиција и дека треба време. Доколку за месец дена почнат да газат тоа ке биде одлично. Со некој погоден трансфер летово пак ке бидат шампиони. Гледај ги Јунајтед, Интер и Милан 10 години им требаат и уште не се ко што треба.

Последно уредено:
Де Лихт да, искина назад, единствен излет во празно на средина на терен после што следеше фаулот и голот.. јбг.
Триото напред треба уште да се уигрува ама и без тоа се опасни, а вечер воопшто не беа концентрирани во завршницата. Важно мора вака со тројца, вака сме опасни, не со тие глупи хибридни 442 со Мекени/Рабио на лева страна.
Локатели под стандард, Мекени пак имаше неколку чисти пасови утнато иако добро се движеше, Рабио топло ладно, важно со просечни изведби у среден ред ништо. И Артур коа влезе пак глупости правеше. Мора Закарија да игра, во два меча покажа повеќе од сите во средината.

Алегри денес тотално изгубен. Измени немаше ни за лек, а кога почна пола ги утна. Кин кога го внесе го стави десно крило, а во средина ги остави Локатели и Рабио и тој период беа тотално анемични. Аке можеби на тренинг покажува нешто, ама во клучен меч при бркање резултат премногу е, затоа и играше со пресечени нозе.

Штета, имаме/имавме се што треба да тепаме али тоа е

Забпрајв да напоменам дека Судијата мн прекршоци и потенцијални жолти му прогледа на Аталанта од почетокот на мечот до крај.

Аталанта која загуби од Каљари и Фиорентина мораше да ја победиме. Срамота е резултатов, а воедно не' остава во полош меѓусебен дуел и со нив.

Него, против топ 4:
7 меча
5 нерешени
2 порази
0 победи

Останува меч против Интер на домашен терен.

Ужасен скор, во сите утакмици бевме многу слаби, еве денес и со Интер едвај и нерешено извадивме.

Стојам на тоа дека Алегри потфрла со овој тим. Не дека Јуве има перфектен состав, ама сепак многу подобар од 37 дадени голови на 25 натпревари и од потенцијално 5то место, ако Аталанта го победи заостанатиот меч.

Занемарувајќи ЛШ и купот, наредни 5 меча се Торино, Емполи, Специја, Сампдорија и Салернитана. Само 5 победи се прифаќаат, се друго е неуспех.

Na pres Alegri trola novinari. Go prashuvaat shto mislite za ispadot na Shchesni prvoto poluvreme, toj vrakja mislev deka sakate da razberite, kako se predstavi De shiljo vo napad. Uste mislam deka likov e zaguben za Juventus, ali vreme kje pokazi, mi se svigja novava formacija pa ne go kritikuvam vo posledno vreme. Plus go mana kurot a se zaeba na vremeto veruvashe vo umrenion na gol pa sega mu e maka sigurno , ko kje mi tekni Donaruma mozevme da go zemime, narednive 15 godini da sme raat:toe:.

Na pres Alegri trola novinari. Go prashuvaat shto mislite za ispadot na Shchesni prvoto poluvreme, toj vrakja mislev deka sakate da razberite, kako se predstavi De shiljo vo napad. Uste mislam deka likov e zaguben za Juventus, ali vreme kje pokazi, mi se svigja novava formacija pa ne go kritikuvam vo posledno vreme. Plus go mana kurot a se zaeba na vremeto veruvashe vo umrenion na gol pa sega mu e maka sigurno , ko kje mi tekni Donaruma mozevme da go zemime, narednive 15 godini da sme raat:toe:.

Таа топка од Малинковски не ја фаќаат 3 голмани, може руката у публика да му остане братот шутна ко со топ. Можевме ко ништо 2-3 гола да им дадеме ама реализацијата ни беше ептен слаба страна.

Од вчерашниот натпревар се виде дека продажбата на Демирал беше и е една од најголемите грешки на Управата на Јуве последните години.

Таа топка од Малинковски не ја фаќаат 3 голмани, може руката у публика да му остане братот шутна ко со топ. Можевме ко ништо 2-3 гола да им дадеме ама реализацијата ни беше ептен слаба страна.
[/QUOTE]
Ne za golot ne pravam muabet golot ne se fakjashe, ko izleta vo prazno i ko ostavi prazen gol, toa beshe epten amatersko i uste mi e maka tie 5 boda shto gi zagubivme na pochetok chisto golmanski greshki ako gi imavme sega kolku i da sme umreni godinava kje se borevme za titula. I poklon za Paratichi da spomnam :cuc::cuc::cuc: toa shto ne spasi od kurot i gingheron

Од вчерашниот натпревар се виде дека продажбата на Демирал беше и е една од најголемите грешки на Управата на Јуве последните години.
Неколку пати коментирав за Демирал и пак ќе кажам, нешто што не требаше да дозволиме да го продадеме.

Ме изненади искрено неговата реакција кога со клизечи му ја одзема топката, ако не се лажам на Влахович беше. Го разбирам дека е таков фудбалер со страст и љубов кон фудбалот, ама требаше да покаже барем респект кон Јуве.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom