Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
ајде уште дибала максимално да го искористи алегри па далеку поголем фаворит во секој меч е овај тим....... вчера се пробуваше секоја топка да оди преку дуле за финиширање, али за овај да доаѓа до израз мора да работи левицата на дибала и да пружи константна опасност со удари надвор од 16.....мекени е играч кој доаѓа најповеќе до израз во прекините, не може од него да се очекува да биде мегазвезда, али си има улога во тимот

@Scirea не за џабе кога Квадрадо е најдобар (или меѓу подобрите во тимот) секогаш гравитираме околу 4то место.
Тогаш кога меѓу подобрите ни беа Пирло, Видал, Тевез, Дибала, Игуаин и Роналдо освојувавме титули.

Сезонава не е толку лош, ама на мечеви како вчера му се јавуваат сите слаби страни со кои располага.

Непотребно се истрошивме на ебен меч против Сасуоло, Дибала и Влаховиќ по 90 минути, а имаме Аталанта наредно и осмина финале во ЛШ.
Добра утакмица беше за узигравање, не може Влахович да го чуваат за со Аталанта а дојден пред две недели.
Време е да има и Јуве играч напред кој ќе изигра све што може до крај.

Со победа против Аталанта утре би дошле до -6 на Интер.

Бар моментално (знам дека имаат утакмица помалце)

Со победа против Аталанта утре би дошле до -6 на Интер.

Бар моментално (знам дека имаат утакмица помалце)
Bitno doma da gi dobieme, da im skratime 3 boda vo bitkata za titulata :D

Рабио прва пред Закариа и Де Шиљо пред Куардрадо :tapp: Мората ке ја доминира утакмицава со хет трик...
Автоматски споено мислење:

MORATA>MBAPPE
MORATA>CR7
MORATA>NEYMAR
MORATA>HENRY

Последно уредено:
Бога го силува Данило. Нека го смени Алегри.

Рабио прва пред Закариа и Де Шиљо пред Куардрадо :tapp: Мората ке ја доминира утакмицава со хет трик...

MORATA>MBAPPE
MORATA>CR7
MORATA>NEYMAR
MORATA>HENRY
Де Шиљо игра ЛБ пред Сандро.

Леле Данило колку е лош, плус жолт има, сместа Квадрадо таму и Закариа место еден од МкКени и Рабио.

Секоја утакмица против Аталанта на гости, судиите им прогледуваат за чисти фаули.
Значи која утакмица да се гледа последниве години, истата приказна.

Де Шиљо и Рабио....:гомце:

Ќерката да му ја наденам на Глобил за ова.

Бога го силува Данило. Нека го смени Алегри.

Де Шиљо игра ЛБ пред Сандро.
Боље лево Данило, а десно кокошката.
Закариа и Артур мора место Рабиот и Мекени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom