Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Наредна не е со Милан ? Мислам го чува.

Данило луѓе искина, издоминира назад. Каков играч испадна за нас Данило

Абе добар играч е Дибала ама факт е дека е лигле, не му е првпат да има вакви испади.
Па прифати одлука на тренер бе, доаѓаш од репрезенатативни обврски, изигра 75мин шо сакаш.
Povishe moze se iznervira deka Kielini izleguvashe i mu ja davashe kapitenskata i posle vide deka i nego go vagja:)

Аталанта е наредна
Сасуоло е наредна, па Аталанта

Конечно добар меч. Одма има разлика кога има 3 напаѓачи. Дибала и Дуле ќе бидат страшен тандем. Мората многу солиден. Артур изгази на средина. Закариа исто солиден за прв меч, со оглед на тоа што очекував од него, испадна дека знае и со топка.

Вака кога ќе гледам, колку ми е криво за Киеза, ќе имавме страшен, многу страшен напад луѓе, но тоа е што е..:(

Morata? Според мене супер изгледаше на терен. Данило ѕвер. Дибала исто.. дајте му договор!

Би сакал да доживим

Локатели-Закариа-Вестон

Киеза Влаховиќ Дибала

Ma kakov veston be prodavaj sve toa i veston i artur i rabio da ne gi gleam.. Dvajca klasaveznjaci sto znaat so topka i Zakaria destruktivec

На Дибала покрај договор, треба и жените да му ги дадат по еднаш Ањели и Недвед.

Без него на пола ќе биде тимов.

Сасуоло е наредна, па Аталанта

Конечно добар меч. Одма има разлика кога има 3 напаѓачи. Дибала и Дуле ќе бидат страшен тандем. Мората многу солиден. Артур изгази на средина. Закариа исто солиден за прв меч, со оглед на тоа што очекував од него, испадна дека знае и со топка.

Вака кога ќе гледам, колку ми е криво за Киеза, ќе имавме страшен, многу страшен напад луѓе, но тоа е што е..:(
Аталанта е. Сасуоло игра со Рома а Интер со Наполи

Закариа веќе има дадено повеќе голови за Јуве од Бентанкур што има у задњиве 3 години. Just saying.

Иначе за Мората беше очекувано да се разигра кога веќе не е главниот терет у напад на негов грб. Се знаеше дека ќе добие на слобода како SS покрај класа 9ка како Влахо.

Данило ѕид, свака част. Артур одеднаш заличе на играч кога има покрај него човек што знае да го покрие и да изора место него (Закариа). Мората како што кажавме топ денеска, играч на мечот за мене. Влахо :zver:, требаше и пенал да добие у прво а можда и уште еден гол али како и да е ова е тоа што ни требаше напред. Мотивиран играч со муда што кине у гол шанса. Мерак за очи ќе биде да се гледаат со Дибала па и Мората, за догодина + Киеза да не зборам.

273600283_5676417012385481_2166753158273902323_n.jpg

:rolleyes:

После 2 години гледам утакмица кај што почнува од одбрана и у континуитет се задржува центар - напад. Иначе беше обратно, и Шчезни го играја ко дмф пичка му материна.

Ако е Верона. Сме го јаделе и од послаби.

Ај за крај :drk::drk::drk::drk::drk::drk::drk:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom