- Член од
- 24 јануари 2021
- Мислења
- 767
- Поени од реакции
- 468
Dozivoten dogovor….Де Шиљо асистенција![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dozivoten dogovor….Де Шиљо асистенција![]()
Јас па мислам дека Кин треба да си седни и да се проба и со Каио. Некако мн ми е…не знам без веза Кин, талентот е тука умот негде на пасење или можи дека се неуиграни со Киеза.Се гледа последниве меча повторно создавање на карактер, победнички менталитет и тимска игра со добра комуникација. Има уште многу за подобрување ама се гледа дека расте тимов.
Денес имаше неколку индивидуални киксеви ама генерално добро се бранеа. Можеше подобро во контрите, а посед кога имаа солидно комбинираа.
Шчесни го должеше одбранетиов пенал, у вистински момент.. Де Шиљо добар, Бонучи и Киелини можеа у неколку наврати да не коштаат многу ама добро координираа назад, Данило одличен, Бернардески добар многу истрча, Квадрадо солидно ама имаше и он понекоја грешка мора да намали, Локатели коректно, Киеза уморен, Кин се бореше јако напред, а мен оф д меч Бентанкур, изигра со вистински Јуве менталитет, одлично покриваше у одбрана, доби многу дуели, пресинг во вистински моменти, добар во посед.. браво за него.
Сега потврда со Зенит дека сме во солидна форма и после клучен меч со интер, нив ако ги добиеме психолошки ќе полетаме.
Конкретно за денес јак беше Кин, многу се бореше и беше внесен у мечот.. инаку да, со Киеза дали два пати дали се разбраа со пасовите се гледа неуиграностЈас па мислам дека Кин треба да си седни и да се проба и со Каио. Некако мн ми е…не знам без веза Кин, талентот е тука умот негде на пасење или можи дека се неуиграни со Киеза.
Steta napoli kidnaa 10 boda, vaka samo mozeme top4 da bideme..