Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја па оптимист сум дека ќе се земе Влаховиќ, не знам зошо ама све натаму ми иде работава. Совршен трансфер би бил и мислим дека е изводлив. Ако ја изглода и оваја сезона ко лани, дефинитивно мора да се земе дечкото. Греота ќе биде и овој да се пропушти. А иначе финансиски мислим дека не е све таке црно. Роналдо отиде и се олесни малце буџетот, мислам дека на лето има простор за играч од калибар на Влаховиќ. Ваљда не смо до толку да му ебеш матер...Осеќам нема ништо да испадне со Влаховиќ. Киеза им го зедовмо сега уште Влаховиќ..., успут со истата формула чисто сумњам. Финансиски смо 0 btw
Мората мислим дека ќе остане, али живи били па видели
Му удри лакт Квадрадо на Вина, незнам дали воопшто картон доби, срамно ептен
Aко може да се земе не би размислувал воопшто, во Ајакс беше страшен играч, не дека е некој репер тоа ама сигурно неможе да биде полош од Рабио и Велшанецот. Ич да не размислуваат ако има опција за некоја позајмица во Јануари.Од сегде гласини наеднаш за овај
Да ама проблемот е мислам дека најдобро игра како 10ка а како CM и B2B е РабиоAко може да се земе не би размислувал воопшто, во Ајакс беше страшен играч, не дека е некој репер тоа ама сигурно неможе да биде полош од Рабио и Велшанецот. Ич да не размислуваат ако има опција за некоја позајмица во Јануари.
Aталанта без право на откупЈедино у Сасуоло би го пратил на позајмица Каио, ако веќе е решено да се прати некаде.