Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam deka Vidal ja usra, odnosno driblase tamu po strana na 30m od golot u zadnji 10 sekundi namesto da ja izbaci, mu ja zemaa i od strana nafrlija i primivme gol.. ebano isfrlanje trebase a ne da dribla

Si se ispomesal sladoled, Vidal igrase za Baern taa utamica i bese toj so mu ja ukrade topkata na Evra..

Auu negledlivo kolku sme losi samo, levava strana so Sandro i Kielini sacuvaj me boze, desnana Berna i MkKeni betar. Sramota, bruki!!

Poubo ne gledaj prvovo sme uzas. Iskoristi go vremeto za neshto drugo:)
Автоматски споено мислење:

A taman se izraduvav Kuron ne igra, ovoj beter….
Курон задните две текми беше добар, овој Мекдоналдс да го продадат, има талент ама џабе, незнам што би променил Глобил, Жорже немаме поим каков играч е, тешко овде до победа како играме моментално.

Aлегри да не мисли против Челзи дека играме па што им кажал стриктно одбрана да играат?

Иначе овие Торино можат ли да издржат еден дуел без да се испрпелкаат по теренот? Капак на се, судијава им поверува на секое пренемагаље и фаул им досуди.

Aлегри да не мисли против Челзи дека играме па што им кажал стриктно одбрана да играат?

Иначе овие Торино можат ли да издржат еден дуел без да се испрпелкаат по теренот? Капак на се, судијава им поверува на секое пренемагаље и фаул им досуди.
Ako ne tepame so Torino, dzabe i Chelzi i euforija posle toa
Belki kje napravat neshto za nekoj sluchaen gol vtorovo, prvoto amerikancheno ja usra shansata

на Макс му треба дозвола за убивање,следниот натпревар со шмајзер радо би дошол :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom