Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ако успееме да го продадеме Рамзи за 15м капа им спуштам. Очекувам да си отиде или на позајмица или со раскин на договор ко Љоренте, Матуиди познавајќи ги нашиве..

Иначе Госенс да го земеме ќе свршиме работа, само што не сум сигурен дали би тргнале по него дур го имаме Сандро у тим. А реално, Сандро сеуште е добар играч и мислам дека ќе си гази под водство на Алегри. Од друга страна, лев бек за ротација мора да се земе, читам Бакер од ПСЖ го сакаат, појма неам дали е добар.

Со Локатели уште од поодамна мириса дека ќе го земеме, што би било одличен трансфер.

Колку што читав, го планираат Пелегрини како втора опција за лев бек...ма да јас одма со две раце би го земал Гозенс и би го играл пред Сандро.

Оваа недела идат на нова тура преговори за Локатели :)

Пелегрини грееше клупа у Џенова лани, не ми седи дека е спремен за у Јуве.

Ах златен Спинацола... Никад нема да му ја простам оваа трампа на Паратичи ради ебена плусваленца јебала те плусваленца.

Ах златен Спинацола... Никад нема да му ја простам оваа трампа на Паратичи ради ебена плусваленца јебала те плусваленца.
Имаше можда и малце право тогаш во тоа време Пелегрини од скинати лигаменти и од повреда во повреда одеше секоја 2 недела па и во Рома пак скина лигаменти ако не се лажам..

Brat nema den da ne go pomislam toa za Spinazola, uste od prv den ko go dadoja. Juventino dete, kaj vagjame igrach od shkolata 1 na 10 godini ko shto treba taka da go dadesh, a crepoj ko Benta, Berna kje gi gledame i dogodina :tapp:

Inache ko shto chitam Alegri, ne sakal zasiluvanja za dogodina do 2 max, taka da silata kje bide so nas i v godina a LS kje osvoime 2376 godina ko shto trgnalo:)

Inache ko shto chitam Alegri, ne sakal zasiluvanja za dogodina do 2 max, taka da silata kje bide so nas i v godina a LS kje osvoime 2376 godina ko shto trgnalo:)
Кој тренер не сака засилувања да му се донесат.Тоа шо се нема кеш е друго,па сеа се вадат на тоа дека Алегри не сакал,Алегри мислел дека има квалитетен ростер и слично.

Последно уредено:
Кој тренер не сака засилувања да му се донесат.Тоа шо се нема кеш е друго,па сеа се вадат на тоа дека Алегри не сакал,Алегри мислел дека има квалитетен ростер и слично.
Ami ako se nafati da bidi trenjer a drug da go komanda poglup bil otkolku sto mislev, mislam celta za da dojdi kaj nas pak beshe da ima povishe mokj vo odnos na transferi od predhodniot pat

3 милиони годишна плата за Локатели и 2 годишна позајмица со облигација за откуп е топ зделка. Све на све околу 35/40 милиони и плус нискава плата за играчот е супер трансфер. Браво за управата ако се овие вистинските бројки и услови.

Автоматски споено мислење:

Знаеш дека е дојдено летото и трансфер периодот кога Деви поставува 10 твитови по ред, и не плука по Пирло...

:kafence:
И ти не штедеше на Пирло и патем јас бев еден од оние кои сакаше да остани У21 и дека не е се негова кривица.

Не се навикнувај мн Оти денес сум слободен Иначе од утре … хаха

Ако го договорат Локатели деновиве ќе биде топ не мора да се замараат да заврши европско па Сасоуоло да се курчи со цени, што кур сакаат 40 им е таман плус Драгушин,у време на пандемија е доста добра понуда.

Ќе треба да се продава после пред да се купува нешто,ако го шитнат Ремзи ќе завршат голема работа башка добро игра европсково ќе се најде некој англиски клуб. Ќе видиме дали ќе има уште некое засилување во средина кхм Погба кхм:P прај трампа Погба-Дибала што кур.

Одбрана сме покриени,напред не знам што планираат,ќе зависи ваљда од Роналдо.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom