Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
А со кои фудбалери не е битно ли? Па Лацио нема дадено една деценија ни 10% од парите Јуве на плати шо ги дал само оваа година. Смешно е што за да го оправдаш Пирло избра неосновано да го деградираш Инзаги, али ај ако ти е полесно терај.
И додека сум тука, со среќа нека ви е новостариот тренер, би требало да ве консолидира.

Има многу тренери на поголеми клубови што не освоиле ништо, и Пирло е деградиран цела сезона од секого па никому ништо ама на крај пак освои две титули, значи ако тимот освои две титули е благодарение само на тимот а Пирло нема никаков удел во титулите така?

Има многу тренери на поголеми клубови што не освоиле ништо, и Пирло е деградиран цела сезона од секого па никому ништо ама на крај пак освои две титули, значи ако тимот освои две титули е благодарение само на тимот а Пирло нема никаков удел во титулите така?
Не гледам зошто менуваш тема, јас лично збор немам кажано за Пирло. Те цитирав заради дискредитацијата на Инзаги, за која сметам дека е неоснована. Чоекот треба и дополнително да се почитува шо успеа да работи со Лотито. Другото си се ваши муабети, не ви се мешам.

Не гледам зошто менуваш тема, јас лично збор немам кажано за Пирло. Те цитирав заради дискредитацијата на Инзаги, за која сметам дека е неоснована. Чоекот треба и дополнително да се почитува шо успеа да работи со Лотито. Другото си се ваши муабети, не ви се мешам.

Реков само дека Пирло освои куп у суперкуп исто како и Симоне Инзаги, и Пирло се дискредитира цела сезона и ја мислам дека е неоснована дискредитацијата, на крај краева освои две титули во прва сезона како тренер ,не гледам ни ја Пирло да се почитува а има освоено исто титули колку Инзаги. Никој не го тераше Инзаги да работи со Лотито,никој голем тим не го побарал до Интер, добар тренер и ништо повеќе.

Поентата е дека Инзаги ќе биде тренер на Интер и тука веќе се губи осет за реалност. :)

Поентата е дека Инзаги ќе биде тренер на Интер и тука веќе се губи осет за реалност. :)

На крај краева Пирло освои куп и суперкуп во прва сезона како тренер,ако е така ондак и ја сметам дека дискредитацијата на Пирло е неоснована поготово што уште е на почеток на кариера.

Каков дочек на Алегри :pos: :pos: :pos:
191893163_4158359820918588_8755634376540289204_n.jpg

Автоматски споено мислење:

Најјако ми е кај овој што е тотално луд кога ќе попизди, тогаш кога излезе видео ко се накурчуе ради Бернарботски и ка вика Не ти е ова јебена Фиорентина, ваѓај го одма, ваѓај го од игра хахахах :pos: ,и да боксот у глава на Квадрадо..

It’s a pass, we need to score goals. Now I am going to replace him, He’s coming off now, we’re not bloody Fiorentina!”

Bernardeschi said. “But I am on very good terms with Allegri, he makes himself understood, especially when he is angry. Foreign players struggle a bit with his Tuscan dialect but he has a good English as well.”

Kолку треба да си петарда ко италјанец да мислиш дека си странец у Торино и имаш проблеми со дијалектот :D

0:14 :pos: :pos:

Последно уредено:
Ако Пирло пиздеше и урлаше пола од ова што урла Алегри ќе имавме сигурно 6 бода плус на контото сезонава! :D

Иначе Ромео Агрести објави дека Алегри ќе зема 7 милиони годишно

Последно уредено:

Brat ti se edinstveniot shto go znam shto e pozitiven za Benta ako ostani i neshto se smeni pod Alegri te baram i te chastam kaj i da si!! Za mene si e najgolemiot TRUP shto ima igrano za nas pogolema minutaza od obichno, edinstven spas mu e da ima dvajca jaki so nego shto kje vlechat napred poshto toj osven vrakjanje nazad veza nema. Alegri ili kje se zakopa sam zaradi nego ili kje uvidi i kje go sedne da gree klupa ( za rezerva sum da ostane btw)
Мн е млад да го отпишам така и има даено убај партии, сеуште мислам дека беше до тренерот ама можи и јас да грешам јбг.

Рабио беше желба на Алегри а на крај на сезона искина последните утакмици, ме интересира мн како ќе се снајди кај Алегри. Исто и Данило. Дибала ќе остани и Мората ќе остани на позајмица. Ќе има пцуење од Алегеи по Мората хахаха

"SATURDAY I WAS IN MONTECARLO WITH ALLECRI, HE WAS SOON MADE HIS PASSAGE TO REAL MADRID. THEN WHEN HE HAD TO CHOOSE BETWEEN INTER AND JUVENTUS, HE HAD NO DOUBTS" - ALDO SPINELLI, FORMER PRES. LIVORNO = "ALLECRI REJECTED REAL MADRID FOR THE SECOND TIME, AND BECAUSE OF THE JUVENTINO INSIDE HE DID NOT EVEN HAVE HAVE TO HEAR OR TO ACCEPT THE BARKING OF INTER" CIANLUCA DI MARZIO -

FE9C0FAB-8ADC-4D89-AF82-615EAD243D3E.jpeg

Последно уредено:
IMG_20210529_090736.jpg

Уште недојден ќе треба да му ја... ќерката:mad::mad::mad::mad::mad:

Po podolgo vreme nekoj ( Chelzi) osvoi titula so 3 vo odbrana taka da i vo 3-5-2 ima leb makar da tie 3-6-1 igraa neshto. Ako e vistina deka ima shansa Pogba i Pjanic da se vratat ima uslovi i taa formacija da se igra kaj nas

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom