Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Вака требаше да се понаша и Сари и Пирло со сваки поединец пошто беа глупи тупи и неупотребливи и макар тој мини потрес на мозок можеше да вроди со плод

Автоматски споено мислење:

Хаха знам за тоа, ама прв пат гледам дека Квадрадо добил шлапајнци што би рекле :)
Замисли шо ќе добие Ремзи :icon_lol:

Алегри е против продавање на Бентанкур. Имаше мн добро интервју пред мечот со Порто и објаснување зошто Бентанкур не е за пред одбрана со оние задачи.

Последно уредено:
Дибала добива нов договор и е поново центар на проектот - еден од условите на Алегри

Poslednive 2 dena se iznaslusavme prekrasni vesti.. Ostanuva nekako Marota da go vratime i ke bide tuto completo... ne e vazno koj ke dojde i otide, Alegri so ovie igraci sto gi ima u roster moze komotno da se bori za titula..

@Сладоледџија не одговори на тоа што те прашав:

Super za spekulaciive i deka nedved ke si odi... Poleka, poleka se svestuva Agneli..

Ајде еве кога толку знаеш дека Недвед требало да си оди, еве да те прашам што работи Недвед во Јуве и која му е позицијата и што му е функцијата? Зошто гледам дека веќе оцени дека не бил за во Јуве...

Алегри е против продава

Алегри е против продавање на Бентанкур. Имаше мн добро интервју пред мечот со Порто и објаснување зошто Бентанкур не е за пред одбрана со оние задачи.

Бентанкур. Имаше мн добро интервју пред мечот со Порто и објаснување зошто Бентанкур не е за пред одбрана со оние задачи.

Brat ti se edinstveniot shto go znam shto e pozitiven za Benta ako ostani i neshto se smeni pod Alegri te baram i te chastam kaj i da si!! Za mene si e najgolemiot TRUP shto ima igrano za nas pogolema minutaza od obichno, edinstven spas mu e da ima dvajca jaki so nego shto kje vlechat napred poshto toj osven vrakjanje nazad veza nema. Alegri ili kje se zakopa sam zaradi nego ili kje uvidi i kje go sedne da gree klupa ( za rezerva sum da ostane btw)

Brat ti se edinstveniot shto go znam shto e pozitiven za Benta ako ostani i neshto se smeni pod Alegri te baram i te chastam kaj i da si!! Za mene si e najgolemiot TRUP shto ima igrano za nas pogolema minutaza od obichno, edinstven spas mu e da ima dvajca jaki so nego shto kje vlechat napred poshto toj osven vrakjanje nazad veza nema. Alegri ili kje se zakopa sam zaradi nego ili kje uvidi i kje go sedne da gree klupa ( za rezerva sum da ostane btw)

Најдоброто од Бентанкур го видовмо со Сари и на неколку натпревари со Алегри, особено таа со Барса.
Ликот не знае ксј терс а 100год игра у Јуве, нешо ко Ругани е - мутав, глуп, туп и неупотреблив. Да не знаеш ти пас на 2м да дадеш или набациш а играш у средина, штс речи

Него, сега Ромеро ќе го купи Аталанта, а се враќаа кај нас Ругани, Пелегрини, Шиљката, не знам како ќе биде продаден Ремзи и другиве. Ќе биде хорор лето

Доби многу критики и со право ама ипак му беше прво искуство и нормално е да има потешкотии на почеток,не знам зашто сите одма го отпишаа дека нема да биде добар тренер после само една година тренерско искуство.

Да, не освои скудето ама пак ко прво он не ни очекуваше да го тренира првиот тим,на крај ипак освои суперкуп и куп исто колку што има освоено Симоне Инзаги во цела негова тренерска кариера со Лацио:coffee:

колку што има освоено Симоне Инзаги во цела негова тренерска кариера со Лацио:coffee:
А со кои фудбалери не е битно ли? Па Лацио нема дадено една деценија ни 10% од парите Јуве на плати шо ги дал само оваа година. Смешно е што за да го оправдаш Пирло избра неосновано да го деградираш Инзаги, али ај ако ти е полесно терај.
И додека сум тука, со среќа нека ви е новостариот тренер, би требало да ве консолидира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom