Vartolu
The Infamous Mobb
А што е финтата со сликава?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А што е финтата со сликава?
Шо велиш тиА што е финтата со сликава?
Хаха знам за тоа, ама прв пат гледам дека Квадрадо добил шлапајнци што би реклеШо велиш ти
Нема поголем хејтер Куадрадо од Мондо![]()
Замисли шо ќе добие РемзиХаха знам за тоа, ама прв пат гледам дека Квадрадо добил шлапајнци што би рекле![]()
Super za spekulaciive i deka nedved ke si odi... Poleka, poleka se svestuva Agneli..
Ајде еве кога толку знаеш дека Недвед требало да си оди, еве да те прашам што работи Недвед во Јуве и која му е позицијата и што му е функцијата? Зошто гледам дека веќе оцени дека не бил за во Јуве...
Автоматски споено мислење:
Замисли шо ќе добие Ремзи
Алегри е против продаваБентанкур. Имаше мн добро интервју пред мечот со Порто и објаснување зошто Бентанкур не е за пред одбрана со оние задачи.Автоматски споено мислење:
Замисли шо ќе добие Ремзи
Алегри е против продавање на Бентанкур. Имаше мн добро интервју пред мечот со Порто и објаснување зошто Бентанкур не е за пред одбрана со оние задачи.
Brat ti se edinstveniot shto go znam shto e pozitiven za Benta ako ostani i neshto se smeni pod Alegri te baram i te chastam kaj i da si!! Za mene si e najgolemiot TRUP shto ima igrano za nas pogolema minutaza od obichno, edinstven spas mu e da ima dvajca jaki so nego shto kje vlechat napred poshto toj osven vrakjanje nazad veza nema. Alegri ili kje se zakopa sam zaradi nego ili kje uvidi i kje go sedne da gree klupa ( za rezerva sum da ostane btw)
А со кои фудбалери не е битно ли? Па Лацио нема дадено една деценија ни 10% од парите Јуве на плати шо ги дал само оваа година. Смешно е што за да го оправдаш Пирло избра неосновано да го деградираш Инзаги, али ај ако ти е полесно терај.колку што има освоено Симоне Инзаги во цела негова тренерска кариера со Лацио![]()