Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Schesni standartno, prodolzuvame so istiot duh, ne znam zs Pirlo tolku go igra

Уффф колку сакам 3 да ни клат дури е Елкан на трибини за фацата да им ја видам на овие никаквите.

Лошо избоксува Тек ама ударот беше совршен над главите на дефанцивите влезе како паѓаше..

Милан поубо играше последните 10-15 мин.

Ајде Ибра доврши ни ја приказната и ерата на Пирло.
Автоматски споено мислење:

Schesni standartno, prodolzuvame so istiot duh, ne znam zs Pirlo tolku go igra
Не се фаќаше ударот ако збораш за то.

Уффф колку сакам 3 да ни клат дури е Елкан на трибини за фацата да им ја видам на овие никаквите.

Лошо избоксува Тек ама ударот беше совршен над главите на дефанцивите влезе како паѓаше..

Милан поубо играше последните 10-15 мин.

Ајде Ибра доврши ни ја приказната и ерата на Пирло.
Автоматски споено мислење:

Не се фаќаше ударот ако збораш за то.
Ne za udarot za to sto izleta i ja izboksuva bez veza, posle Kvadrado vo odbrana ko prvache go pomina

За жалење сме, до крај сите ги губиме играјте ги спортска барем да се офајдиме:facepalm:

За ова беше битно во Јануари да го отпуштат за ова, Оти сега нема да не кошта само оштетата или шо и да му се вртеше во глата туку МИОЛИОНИИИИИ

Не ми е криво шо загубивме, криво ми е што НЕМАВМЕ НИЕДНА ФАКИНГ СЕРИОЗНА ШАНСА ЗА ГОЛ!

Не ми е криво шо загубивме, криво ми е што НЕМАВМЕ НИЕДНА ФАКИНГ СЕРИОЗНА ШАНСА ЗА ГОЛ!
Дали го виде погледот на Елкан кон Ањели?

Што ќе сменеше една сериозна шанса за гол ? па не напунија до грло.. и пенал промашија... ни фалеа 7-8 сериозни шанси за гол а не една.. односно ни фали тренер.. и играчи... не чека тежок период неколку години за жал...

Ги срушивме битно сите рекорди, у порази нормално после 748912748912 години од многу тимови сезонава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom