Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
IMG_20210505_213052.jpg

6f32ad8d0348c47ad2021019ba39cdf3.gif

Нашиве бараа 30мил за продажба на Меккени какви ликоој

FB_IMG_1620419152574.jpg

Пред некоја ден Марота рече дека останал во добри односи со сите во Јувентус, освен со Паратичи, и тоа за некои лични работи...живо ме интересира за што ја спукале овие двајца пред да се раздвојат.

Прегледај го приврзокот 294690

Пред некоја ден Марота рече дека останал во добри односи со сите во Јувентус, освен со Паратичи, и тоа за некои лични работи...живо ме интересира за што ја спукале овие двајца пред да се раздвојат.
Никој го неќи во управата дури и со играчи имал спукано мн..

Јас мислам со Роналдо трансферот се замрсија сметките меѓу него и Марота ама зошто тие знат

Ањели ќе му ја ебе мамата на клубот со пропаднатата Супер Лига...

Незнам што толку терат инает, еве платија казни потпишаа веќе и договори со кој нема да учествуваат во други првенства организирани од други освен УЕФА.

Нели гледат дека не бива, ги држат мафијашите УЕФА и тоа е.

Незнам што толку терат инает, еве платија казни потпишаа веќе и договори со кој нема да учествуваат во други првенства организирани од други освен УЕФА.

Нели гледат дека не бива, ги држат мафијашите УЕФА и тоа е.
Лигата со најпоќе клубови во супер лигата помина најлесно овие ќе удрат сеа по другите. Стандард

Шо ќе биде вечер момци?

Киеза ќе игра ли од прва минута?

Шо ќе биде вечер момци?

Киеза ќе игра ли од прва минута?
Ќе игра прва. Моја прогноза ќе тепаме со некој пенал...
17:06 - A SINISTRA TORNA CHIESA - La Juventus, per il match contro il Milan, ritroverà Federico Chiesa. Il numero 22 juventino sarà titolare e agirà sulla sinistra.
Juventus (4-4-2): Szczesny; Cuadrado, Bonucci, Chiellini, Danilo; McKennie, Bentancur, Rabiot, Chiesa; Morata, Cristiano Ronaldo.

Мајката да му ја наебем со ебената 4 4 2, и Кени ко крило

У срцето на средината Бентакур и Рабио, + Мората у напад :popce:

Ќе биде мачење утакмицава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom