Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Од умрените Фиорентина што немаат сврзено 2 победи по ред цела сезона и што цела сезона се бори за опстанок... :yid: :yid: :yid: И тие ко Беневенто, ни скинаа 4 поени :shok2:
Aman be, 5 pati rekovme deka 5 boda ni skina benevento, a isto i viola

Најаки ми се кога у 80 и кусур минута на неповолен резултат си се подаваат дебиливе у одбрана 2-3 минути за на крај гаргамелот Киелини да нафрли у спротивниот аут. Рак да фатат сите у уста да ги ебам.

А овој Влаховиќ немој да издржи некој дуел, цел меч само паѓа ко пичка некоја и мафта со рачињата да му ја ебам фацата рошава бубуљичава.

Do kraj na sezona igrame so Udineze, Milan,Sasaulo,Inter i Bolonja. Od drugive konkurenti Napoli imaat najdobar raspored. Atalanta sekako se podobri od nas taka da so Milan kje se borime za top 4 mislam.

@DeviAngel

Не ме чуди заедно да си одат, нормален претседател би постапил така ама познавајќи ја нашата Калеш Анѓа со Гајтан веѓи ќе му ги продолжи договорите до 2031.
Автоматски споено мислење:

Do kraj na sezona igrame so Udineze, Milan,Sasaulo,Inter i Bolonja. Od drugive konkurenti Napoli imaat najdobar raspored. Atalanta sekako se podobri od nas taka da so Milan kje se borime za top 4 mislam.
Ти уште си оптимист за ЛШ? Свака ти част :icon_lol:

John Elkann is thinking of three names who could replace Agnelli as president. Alessandro Nasi, Lippi and Del Piero. The latter two could replace Paratici & Nedved who are also at risk. Pirlo is at risk if Juve fail to qualify for the UCL Allegri is favourite. [Il Messaggero]

Последно уредено:
Да знам дека Алегри ќе дојде во случај на непласирање во Лш.. ондак нека не се пласираат. Што кур.
Една сезона само Серија А и Куп со Алегри ќе биде доволно за рибилдинг на тимов.
Продади ѕвездиве сите што не сакаат да играат Само Серија А, со париве купи играчи како Овој Влахович и остала багра од серија а што вреди нешто и спремај го тимот за нов поход. Све само овој очобол никад поише да не го гледам. Ова е многу полошо дури и од Дел Нери сезоната.

Не ме чуди заедно да си одат, нормален претседател би постапил така ама познавајќи ја нашата Калеш Анѓа со Гајтан веѓи ќе му ги продолжи договорите до 2031.

Ти уште си оптимист за ЛШ? Свака ти част :icon_lol:

John Elkann is thinking of three names who could replace Agnelli as president. Alessandro Nasi, Lippi and Del Piero. The latter two could replace Paratici & Nedved who are also at risk. Pirlo is at risk if Juve fail to qualify for the UCL Allegri is favourite. [Il Messaggero]
Do posledna kapka krv se borime znaesh :), za Andrea sum da ostani samo ako gi mani Paratici i Nedved a ako ne saka da si odat trojcata zaedno. Ako ima shansa Lipi i Delpiero da dojdat, po sekoja cena treba da gi vratat doma

А зашто мислите дека Дел Пиеро е одлично решение за претседател или спортски директор?Па он нема допирна точка со фудбалот више 8 години.Не е финтата да се постави некоја легенда на Јуве како што направија со Пирло па после на крај сезона да се пцуе по него.За функцијата на заменик на Ањели би го ставил Липи.Евентуално на местото на Ањели Александро Наси ,мада искрено ја таму не би правел промени.И дефинитивно на местото на Паратичи некој искусен и што се разбира во таа работа.Паратичи е ништо друго освен добар скаут.На крај на сезона секако замена на Пирло со некој по искусен и докажан.Без разлика дали е Алегри или некое друго име.На Пирло би му дал уште една шанса во примаверата.И тоа е тоа што за сега би сменил.И нормално кога и ако би дошол нов тренер веќе да се продадат некој играчи и да се купат други.

А зашто мислите дека Дел Пиеро е одлично решение за претседател или спортски директор?Па он нема допирна точка со фудбалот више 8 години.Не е финтата да се постави некоја легенда на Јуве како што направија со Пирло па после на крај сезона да се пцуе по него.За функцијата на заменик на Ањели би го ставил Липи.Евентуално на местото на Ањели Александро Наси ,мада искрено ја таму не би правел промени.И дефинитивно на местото на Паратичи некој искусен и што се разбира во таа работа.Паратичи е ништо друго освен добар скаут.На крај на сезона секако замена на Пирло со некој по искусен и докажан.Без разлика дали е Алегри или некое друго име.На Пирло би му дал уште една шанса во примаверата.И тоа е тоа што за сега би сменил.И нормално кога и ако би дошол нов тренер веќе да се продадат некој играчи и да се купат други.
Da za Del Piero za pretsedatel teshko vo pravo si ama zs da ne e na mesto na Nedved, Nedved ne e chak tolku specialen. Go poshtuvam i go sakam skros juventino e do koska ama osven shto ima shutirano vo reklamine kraj terenon ne go pommam po nishto:)

Allegri will return, he already said "no" to Roma. A three-year contract is ready for Max to sign. Then it will be necessary to understand who will be the managers around him, considering that the relationship with Nedved and Paratici is not idyllic. [️La Repubblica]

Agnelli is personally working on getting Allegri to return to Juve. Allegri would even accept the job with no #UCL . Allegri would like to have a Alex Ferguson style role, have his say on the project, new players. He wants to build the new cycle himself. [Paolo Nonmollo]

He wants to build the new cycle himself and then at some point become a manager.
These are the demands, money is not a problem, his exact words, I wrote this today because I think this news will come out soon and I wanted to be the one to take ownership. [Paolo Nonmollo]

Паоло Нонмоло Иначе е инсајдер од клубот чоек кој наводно мн зделки ги проследил до агрести и Романо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom