Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Она што е најсимптоматично и што е воедно и најголема причина Пирло да биде отпуштен, е падот од Февруари до денеска.

Тој очаен меч против Наполи, таа брука што ја изигравме, надополнета со утакмицата против Порто на гостински терен.

Тогаш се виде дека работата не функционира, а господинот на клупата апсолутно ништо не направи за да ја подобри. После тоа следуваше киксот со Верона, за да се заокружи со испаѓањето од Порто. Одма после таквото испаѓање, Пирло требаше да биде избркан без око да им трепне.

Ја не знам шо се чудите толку.Искрено не ми текнува кога Јуве сменил тренер на сред сезона.Увек се чека да заврши сезоната па после се отпушта или се решава што понатаму.
Автоматски споено мислење:

Плус тоа на овој начин Роналдо ќе има шанса да освои еден од двата трофеја што му недостасуваат.Лига европа и Светското првенство.Со играње во Лига европа ќе има теоретска шанса да ги освои и двата во една година,пошто догодина е и светското во Катар. :D :D

Прекасно е веќе. Ќе го остаеле со Наполи. Требаше да го сменат за време на интернационалната пауза. Ќе изгубиме и од Наполи и ќе го изгубиме чекорот со топ 4. Недај боже да победиме кој ќе го трпи уште.

Вчера наводно се преговарало со Алегри ама и тој нема магично стапне во 8 утакми и од кој 4 директни дуели да напрај магија.

Прекасно е веќе. Ќе го остаеле со Наполи. Требаше да го сменат за време на интернационалната пауза. Ќе изгубиме и од Наполи и ќе го изгубиме чекорот со топ 4. Недај боже да победиме кој ќе го трпи уште.

Вчера наводно се преговарало со Алегри ама и тој нема магично стапне во 8 утакми и од кој 4 директни дуели да напрај магија.
Искусен тренер има богами магично стапче.Види Челзи како се трансформира со Тухел одма.Добро освен утакмицата од вчера.Ако ништо друго ќе го искористи потенцијалот на тимот што го има,пошто Пирло ни пола ненкористи пошто не знае како.Не може никој да ми каже дека тимов не е способен да ги победи дома Беневенто и да ги победи Торино шо се пред испаѓање.

Искусен тренер има богами магично стапче.Види Челзи како се трансформира со Тухел одма.Добро освен утакмицата од вчера.Ако ништо друго ќе го искористи потенцијалот на тимот што го има,пошто Пирло ни пола ненкористи пошто не знае како.Не може никој да ми каже дека тимов не е способен да ги победи дома Беневенто и да ги победи Торино шо се пред испаѓање.
За тоа нема збор. Муабетит ми е штета ќе е дупло поголема после Наполи а задачата дупли потешка во секоја смисла од ментално до спортски.

Ме нервира некогаш то по Јуве не брка тренер на сред сезона

За тоа нема збор. Муабетит ми е штета ќе е дупло поголема после Наполи а задачата дупли потешка во секоја смисла од ментално до спортски.

Ме нервира некогаш то по Јуве не брка тренер на сред сезона
Za se ima prv pat, ama cela ekipa treba smena ne samo trenjer. Jedino mi e maka Djidji shto ne dobiva shamsa,samo vo kupot. Star e da nema zbor ama ima zelba da igra uste, plus Schesni pak primi bezvezni golovi osobeno vtoriot. Pa i da kiksni nema da mi e maka sekako sezonava si eba majkata

Последно уредено:
Neither redemption nor renewal for the loan of Morata. He’s considered too expensive for Juventus. Morata is edging closer to a return to Atletico Madrid [AS]

Добро е, чим се спомнува Алегри, сигурно не остава ништо на случајноста Ањели, и се надевам ќе се свести и ќе ги шутне и Недвед и Паратичи... Наредна сезона со Алегри дефинитивно пак за титула сме кандидати, ако остане Пирло, наредна може ни топ4 да не видиме...

Allegri would gladly return to Juventus, if not in a hurry. The problem, if anything, would be with Nedved and Paratici. The farewell 2 years ago was not that as friends, unlike with President Agnelli.

Tuttosport

Добро е, чим се спомнува Алегри, сигурно не остава ништо на случајноста Ањели, и се надевам ќе се свести и ќе ги шутне и Недвед и Паратичи... Наредна сезона со Алегри дефинитивно пак за титула сме кандидати, ако остане Пирло, наредна може ни топ4 да не видиме...
Јас мислам дека се е само гласини.

Juventus is firm in defending Pirlo, who is also considered the coach for next season. But the situation is to be evaluated day by day and the match against Napoli can be decisive. The Champions League "factor" is very important in all of this.

Tuttosport

Во еден сат три различни сценарија и после - Погодовиме

Последно уредено:
Гледам само никој не го споменува Шчежни.

Кој ужас беше против Торино, првиот гол беше силен удар ама мораше да ја избие на страна, а вториот беше срамота да го прими.

Гледам само никој не го споменува Шчежни.

Кој ужас беше против Торино, првиот гол беше силен удар ама мораше да ја избие на страна, а вториот беше срамота да го прими.
Шо да во спомнеш ништо не чуди поќе некако сите како да кренаја раце или го саботират Пирло само на Роналдо му немат кажано.

''Navodno ukoliko Juve sutra ne pobedi Napoli na klupu se vraca Max Allegri kako bi osigurao timu plasman u Ligu Sampiona.''

Ако ова е точно го прочитав некаде на фејсбук, поарно да изгубиме утре.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom