Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Се може да прифатам, преку сите играчи да поминам, само овој Бентанкур никако нема да може да го сварам.

Ако може до крајот од сезоната да не стапне во игра ќе биде одлично, со самото тоа што не го гледам како се шушка на теренот, одма е подобро.

Само еден збор: КИЕЗА!!! Луѓе мои каков играч, нема изгубена топка буквално, каква брзина само има. Бев огромен скептик кога го донесоа, мислејќи дека ќе биде Берна 2, ама убедливо најдобро засилување последниве години.

Последно уредено:
4231 игравме а?
Берна можи да Аи продолжи лев бек нема проблем. Киеза МОРА ДЕСНО ДА ИГРА
Автоматски споено мислење:

Само не почнувајте за Мората сега 5 страни моЉим вас :D

Последно уредено:
Shtom Benta ne igra vo plus sme avtomatski, Morata posle problemite se vrakja vo forma toa e dobro, so Porto so CR7 treba dvajcata da pochnat, Kulu rezerva

3-1 победа,
Куадрадо, Артур и Бонучи се враќаат од повреда,
Роналдо и Мекени одморени,
Киеза и мојот човек Мората изгазија,
Рабио голчиште даде,
дури и Рамзи и Бернардески солидни.

Мислам дека може да бидеме задоволни oд вечерва. :D Едино што Кулушески пак лоша партија имаше, и пак по којзнае кој пат примаме гол на наша грешка. Други замерки немам. Чист пенал не ни свирнаа, ситуација за која и интераши што ги знам се чудеа како не беше тоа свирнато. И уште една ситуација имаше што можеше да биде пенал, мислам дека беше влечен Мората ама небитно. И Лацио освен првите 15 минути очајни, ама и нашиве мушки и со карактер изиграа.

4231 игравме а?
Берна можи да Аи продолжи лев бек нема проблем. Киеза МОРА ДЕСНО ДА ИГРА

Само не почнувајте за Мората сега 5 страни моЉим вас :D
Ko sto ima Berna shansa dobivano sto ne igrashe RM, LM, CM ,AM sega i LB ne znam da ne e akcioner vo klubov, inache za Morata nema shto da se pishe imam pishano predhodno posle CR7 i Kieza ni e najdobar igrach godinava FAKT

Рабио искрено ме изнанади со голов, сите овие кој беа лоши цела сезона... дури и денеска одиграа одличен натпревар. Посебно ми е мило што покажаа карактер, ни фалеше тоа.

Околу Кулушески, искрено очекував многу повеќе од детево. Во Парма газеше, кај нас некако се загуби. И на моменти ме потсеќа на онаа "македонска" жица... мрзлив, тромов и не се бори до крај.

Рабио искрено ме изнанади со голов, сите овие кој беа лоши цела сезона... дури и денеска одиграа одличен натпревар. Посебно ми е мило што покажаа карактер, ни фалеше тоа.

Околу Кулушески, искрено очекував многу повеќе од детево. Во Парма газеше, кај нас некако се загуби. И на моменти ме потсеќа на онаа "македонска" жица... мрзлив, тромов и не се бори до крај.
Шо да не се изгуби, Кулу не е напаѓач го сакатија досега тактички.

Ko sto ima Berna shansa dobivano sto ne igrashe RM, LM, CM ,AM sega i LB ne znam da ne e akcioner vo klubov, inache za Morata nema shto da se pishe imam pishano predhodno posle CR7 i Kieza ni e najdobar igrach godinava FAKT
Мн играчи за заборај кои се пред Мората сезонава - како на пр. Де Лигт, Куадрадо, МекКени, и секако ДАНИЛО.

Alex Sandro didn't let his opponent pass him once and won almost every duel, Federico Bernardeschi ran up and down the flank and read the game really well on the left. His performance improved as the minutes passed.

The former Fiorentina man was decisive against Spezia earlier this week. He came off the bench to provide two crucial assists for Alvaro Morata and Federico Chiesa. One would argue that game boosted his self-confidence.

Последно уредено:
Се сеќавате колку бевме разочарани од трампата Кансело-Данило пред две години? :icon_lol: Го дадовме најдобриот десен бек у лигата, за пропалицата од Реал и Сити...башка видете му фаца, самата чисти коли на раскрсница кај Мавровка.
1280px-20180610_FIFA_Friendly_Match_Austria_vs._Brazil_Danilo_Luiz_850_1591_%28cropped%29.jpg

Можда не е world class, али секоја чест како си ја врши својата работа, работник човек од типот на Падоин :aplauz:

Шо да не се изгуби, Кулу не е напаѓач го сакатија досега тактички.

Мн играчи за заборај кои се пред Мората сезонава - како на пр. Де Лигт, Куадрадо, МекКени, и секако ДАНИЛО.

Alex Sandro didn't let his opponent pass him once and won almost every duel, Federico Bernardeschi ran up and down the flank and read the game really well on the left. His performance improved as the minutes passed.

The former Fiorentina man was decisive against Spezia earlier this week. He came off the bench to provide two crucial assists for Alvaro Morata and Federico Chiesa. One would argue that game boosted his self-confidence.

Samo Danilo mozebi drugite NE, a Kulu si e prosek cela sezona na koja pozicija i da igra sezonava mu e prva i preodna od druga sezona treba podobar da e

Да не летаме, осеќам со Порто ќе биде тешко мачење.

Немаат квалитет, а уште помалку карактер да им излезат на португалците и да ги претепаат 3-0 во прво полувреме.

Според мене големи се шансите да испаднеме, што ќе биде уште еден голем срам после Лион. Прелоши први мечеви играме во нокаут фаза, не е од сега тоа.

Реал дома 0-3 пораз, после трчај да обраќаш во Мадрид, пораз од Атлетико 2-0 во едно катастрофално издание каде што креиравме точно нула шанси, летото против Лион 1-0, цел меч мачење и еве сега со Порто, 1-0 хендикеп уште во 1ва минута, на крајот дури и бонус ни се овие 2-1.

Не дека многу ќе смени пролаз понатаму, ама сакам да изгинат на теренот, душата да си ја остават ако треба. На крајот ќе зависи од многу работи, во вакви моменти ќе ни треба и среќа да ги отвориме и секако да внимаваме на сопствениот гол во исто време.

Да не летаме, осеќам со Порто ќе биде тешко мачење.

Немаат квалитет, а уште помалку карактер да им излезат на португалците и да ги претепаат 3-0 во прво полувреме.

Според мене големи се шансите да испаднеме, што ќе биде уште еден голем срам после Лион. Прелоши први мечеви играме во нокаут фаза, не е од сега тоа.

Реал дома 0-3 пораз, после трчај да обраќаш во Мадрид, пораз од Атлетико 2-0 во едно катастрофално издание каде што креиравме точно нула шанси, летото против Лион 1-0, цел меч мачење и еве сега со Порто, 1-0 хендикеп уште во 1ва минута, на крајот дури и бонус ни се овие 2-1.

Не дека многу ќе смени пролаз понатаму, ама сакам да изгинат на теренот, душата да си ја остават ако треба. На крајот ќе зависи од многу работи, во вакви моменти ќе ни треба и среќа да ги отвориме и секако да внимаваме на сопствениот гол во исто време.
Znaesh vo pravo si se e moguche, triler e moze da tepaat jako moze i da izgubat( samo Bentakur da ne igra), se nadevam deka kje tepaat 3-0 ama koj znae

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom