Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
На Суарез треба Бугарски пасош да му извадиме за да може да игра кај нас,пошто сите Нон-Еу места се пополнети а он немал Италијански пасош.Така да ако нешто не среди по брза постспка за Италијански документи тешко дека ќе заигра за нас.Жена му има,па може тоа да е некоја олеснителна околност,мада не ми се верува да бидне.
Да де јас, не се доискажав како што треба.Сакав да речем дека нема да биде за брзо за ден два како што пишуваа дека ќе се финализирал договорот.Иначе за месец два тоа е јасно ама долг период а сезоната почиња за 2 недели.Додуша сега прочитав дека требало да добие некој документ за ден два,ама колку е точно не знам.Може брат, само жена му треба прво да отиде за еден месец ќе добие кодиче, па после да го одведе и него, па да му дадат бројче за работа, така прават наште гастребајтери![]()
Нема врска пасошот со кочењето на трансферот, шпански ако сака може да извади кога било, доволно години живее тука, за една недела можел да извади.На Суарез треба Бугарски пасош да му извадиме за да може да игра кај нас,пошто сите Нон-Еу места се пополнети а он немал Италијански пасош.Така да ако нешто не среди по брза постспка за Италијански документи тешко дека ќе заигра за нас.Жена му има,па може тоа да е некоја олеснителна околност,мада не ми се верува да бидне.
Па какво копиле треба да си за да знаеш дека не те сакаат во клубот,имаш шанса за да потпишеш со нов клуб за 10 м по сезона и да си го закочиш трансверот во друг клуб за 8 милиони плус.Нема врска пасошот со кочењето на трансферот, шпански ако сака може да извади кога било, доволно години живее тука, за една недела можел да извади.
Едноставно бара Барса да му ја исплати цела годишна плата за да си оди како слободен, а се работи за голема сума, тешко дека набрзо ќе се среди тоа, можеби воопшто нема.
Копиле наречено Суарез, веројатно еден од најгадните карактери во историјата на фудбалот, не ти смета само ако игра за твојот тимПа какво копиле треба да си за да знаеш дека не те сакаат во клубот,имаш шанса за да потпишеш со нов клуб за 10 м по сезона и да си го закочиш трансверот во друг клуб за 8 милиони плус.
Копиле наречено Суарез, веројатно еден од најгадните карактери во историјата на фудбалот, не ти смета само ако игра за твојот тим
Али ќе го бидне трансферот изгледа, доста релевантен новинар е овај.
Јас мислам дека двајцата се подобра варијанта од него, ама вашите во управа си знаат. Не можеме да го смислиме веќе Суарез во Барса од шо е непрепознатлив, поарно да немаме 9ка отколку него да го гледам, до толку. Можда ќе се прероди во Јуве, ама чисто сумњам.Толку е бе паднат Суарез со формата?класа играч и го сакам како играч ама ако е Санчез вол. 2 ондак што ќе ни е ,боље да се иде на Џеко или Кавани.
Па незнам како би се снашол во Јуве, друго е во Барса кога го имаш Меси до тебе да ти мести топки. Класа ко класа тоа нема сомнеж, али едноставно во години е.Толку е бе паднат Суарез со формата?класа играч и го сакам како играч ама ако е Санчез вол. 2 ондак што ќе ни е ,боље да се иде на Џеко или Кавани.