Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Juventus have started talks with Pochettino's representatives as they are considering appointing him to take over from Sarri. [La Stampa via @MaxAIvin]

ги шина на мал простор :D
smartselect_20200721-112028_twitter-gif.83283

Локатели бе... :facepalm:
Солиден е во Сасуоло сезонава и ако го планираат за ротација е океј,мада Ауоар би го зел во секое време пред Локатели,али дека Италијанец ништо чудно за него да се одлучат. Треба класа играч како Савич,Погба,Канте во средниов ред со Артур и Бентанкур, па после да му ја мислат за ротација,т.е замените за Кедира и Матуиди кои ваљда ова лето конечно ќе бидат продадени.
Од Сасуоло за крило би го зел Бога изгази сезонава типов

Читам можна е трампа Д.Коста - Гризман :icon_lol:

3000 дена на врвот на Италија!!!Се надевам ќе прославиме со победа и титула.9та по ред!!

Дечки бидете среќни, 9та титула по ред!!! Другите тимови можат само да сонуваат за таков успех!

Дупете си ги, бидејќи ќе дојде ден... ќе освојат еднаш во 20 години и ќе ни се занесуваат дека нашите титули не вредат.

#ForzaJuve

Ako tepame posle osvajame oficialno ili uste edno kolo ke treba?

Беда?
Автоматски споено мислење:

Беда?

Немам гледано многу цели мечеви сезонава, ама колку ме напиздија денеска :)

Таква безидејна игра немам видено, ебете си матер. Тие 5те удари со лева нога на тројца играчи колку да се шутне, што одеа по 10 метри над голот ќе ми одекнуваат уште долго во главата.

Не верував дека ќе доживеам кошмар од 38 примени голови. Срамота е ова, срамота.

Мислам дека за брзо ќе има промена на тренерската позиција.

Не е само Сари крив да се разбериме ама ...

Ајде Сари освои го Скудетото, и со убаво да се збогуваме, вака не иде веќе...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom