Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Не ојде вчера на галата заради наводни болки па сега мора до крај да одат и да не игра :icon_lol:
Да бе го здоболе то на средина :D, не дупи и ти сега. Страшно е колку комплекси ви има набиено Роналдо вас навивачите на Атлетико.

А повредата е потврдена уште 3 дена пред глата затоа и не ојде ама ок :D

Sent from my LYA-L29 using Tapatalk

Да бе го здоболе то на средина :D, не дупи и ти сега. Страшно е колку комплекси ви има набиено Роналдо вас навивачите на Атлетико.

А повредата е потврдена уште 3 дена пред глата затоа и не ојде ама ок :D

Ахам да, и претходниот пат Модрич кога освои не се појави, тогаш шо го болеше, левото маде :ROFLMAO:
Милано од Торино е оддалечен 140 км, за не цели два сати е таму

Ахам да, и претходниот пат Модрич кога освои не се појави, тогаш шо го болеше, левото маде [emoji23]
Милано од Торино е оддалечен 140 км, за не цели два сати е таму
Тогаш можи двете го болеа ама во ред затоа не го играат не поради др :D.

Тогаш можи двете го болеа ама во ред затоа не го играат не поради др :D.

се зезам :) згуснат распоред оправдано е да одмара и да не се работи за некоја повреда

Ми се допаѓа составот. Сеа на дело да видиме.

Zosto Can ne go igra voopsto? Ne deka e nesto posebno ama za Kedira e barem izmislen.
Кедира кога и да излези нема кој да команда на средина, можи не трча ко претходно ама супер ја командува средината.

Наводно Џан си договарал трансфер во ПСЖ без знаење на Јуве и пукна работата...
Автоматски споено мислење:

Рабио, Ремзи, Дибала.. Браво Сари само уште навистина да научи нешто да не е само ротација обична.

Bresha ne nadigruva u sekoj pogled. Sekoja im cest i za golot i za igrata. Vaka nie treba da igrame...otvoreno i agresivno...

Спринтот на Кедира за онаа шанса во 8ма минута.

Бреша каков гол ни даде :pos:

Bresha ne nadigruva u sekoj pogled. Sekoja im cest i za golot i za igrata. Vaka nie treba da igrame...otvoreno i agresivno...
Убо играме после голот не дупи и ти. Две шанси во 1 минута.

Clean sheet сезонава, ќе биде научна фантастика..

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk
Алегри не играл џабе 'анти-фудбал' :toe:

Последно уредено:
Промена на Алегри требаше да има само за некој подобар тренер од него (како Гвардиола или Клоп на пример, па можеби и Конте). Се' друго беше непотребен потег.

Au Rabiot kriminal...ili nie ocekuvame premnogu od igracive ili tolku mu e kapacitetot. Stvarno ne znam.

PS: Dybala najdobar, alal da mu e

Го продаваме играчот со сила кој би бил стартер во било кој топ 5 клуб. Знам дека треба време имаше 2-3 акции како, оние на Наполи под Сари и знам њка првпат играат заедно сите овие ама човече...
И сега второто ќе сме ко друг тим сигурно. Се надевам дека само треба време ништо друго.

А ако го продат Дибала на сите куројте да му паднат и в газ да ги дупи Матуиди, единствено то да му е задоволство.

A да и Рабио одвај оди не е спремен за меч да игра само ако писни наредниов месец.

Рабио, најлошо деби на еден играч што сум го гледал у животот... може комотно дрес од Бреша да облече

Рабио, најлошо деби на еден играч што сум го гледал у животот... може комотно дрес од Бреша да облече
Осеќам дека за брзо ќе гледаме 343 немаме бeкови здрави.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom