Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Има ли некој инфо каде се сместени фудбалерите на Јуве во кој хотел?
Nedved ima sto posto info.... sala na strana , na forum nekoj od mk ke znae takva doverliva informacija? Tesko bate. Toa duri na samiot den na utakmica moze da go doznaat obicni smrtnici so ne se del od klubot...

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Официјално Киелини аут. Тандем снова сега Бонучи - Ругани[DOUBLEPOST=1554809402][/DOUBLEPOST]И Емре

Последно уредено:
Абе читам на екипа.мк има една статија напишано за Конте дека им барал многу кеш на интер, и таму во текстот пишува а може и Јуве да го бара, бидејќи сигурно е дека Алегри ќе си оди по завршетокот на сезоната.

Болдираниов текст ме засегна, па сакам да прашам колку има вистина во ова..

Абе читам на екипа.мк има една статија напишано за Конте дека им барал многу кеш на интер, и таму во текстот пишува а може и Јуве да го бара, бидејќи сигурно е дека Алегри ќе си оди по завршетокот на сезоната.

Болдираниов текст ме засегна, па сакам да прашам колку има вистина во ова..
Што те засега толку? Ако не освои ЛШ (или во најлош случај несреќно да изгуби финале со офанзивна игра) , нема што да бара повеќе во Јуве... и ти да одиш тренер на овој состав ќе освоиш Сериа А ....

Баш ме интересира што постава ќе извади Алегри вечерва

Тандем снова сега Бонучи - Ругани

k54tXdh.gif

Другови што правиме со дуото од Ругани и најдобриот дефанзивец во сФет? :unsure:. Како баш сега се повреди Киелеини у пм, башка и кокошкиве имаат поволен резултат. Само да не примиме гол, а Киелини на секој битни текми се повредува, голем малер сме. Светско чудо ќе е утре да не примиме гол. Ќе игра Кедира нешто како трет штопер убеден сум во тоа.

На Арена програм глеам ја нема во најава Ајакс - Јуве. Има некој нешто инфо?

Да ве поздравам момци. Стар член, ве читкам често па решив да се активирам пак. Среќно вечер, да ги згазиме убаво. Мн се надевам дека Кин ќе игра ова се негови моменти

На Арена програм глеам ја нема во најава Ајакс - Јуве. Има некој нешто инфо?
Ја даваат на РТС (српската), слично како што беше со МТВ. Е сеа, пошто ние овде го плаќаме Телеком монополот гнасен, им се фрливме уште пред некој месец по нет, и конечно нешто добро направија, пуштија Арена 5. Според тоа што глеам, таму ќе иде Јуве Ајакс. Така што, ако имаш Арена, немаш гајле, побарај по новопуштените канали, ќе ја најдеш 5ката ;)

Ја даваат на РТС (српската), слично како што беше со МТВ. Е сеа, пошто ние овде го плаќаме Телеком монополот гнасен, им се фрливме уште пред некој месец по нет, и конечно нешто добро направија, пуштија Арена 5. Според тоа што глеам, таму ќе иде Јуве Ајакс. Така што, ако имаш Арена, немаш гајле, побарај по новопуштените канали, ќе ја најдеш 5ката ;)
Screenshot_20190410-200923_Chrome.jpg

Каде виде дека ќе даваат на 5, во програмата нема ништо?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom