Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Бездомник поубаво се облака од човеков...

20180825_211428.png

nope ^_^

Него нели Маркизио бараше да се обрати на публиката пред да почне натпреварот? Му ја исполнија желбата или културно го одјебаа...?
Изгледа на лош начин се разделија двете страни, за Дел Пиеро и Буфон веќе се знаеше дека нема да им биде продолжен договорот, и без проблем го напуштија клубот, али за Маркизио штознам... на ден пред да почне лигата го поништува договорот како гром од ведро небо, а еве гледам дека и не му дале да се опрости од навивачите на стадионот.
Има нешто, али сега за сега се е во тајност некако, можеби за некое време ќе се открие што било проблемот :toe:

Како гром од ведро небо кога од лани имаше шпекулации?

Тогаш беа дека сакал во Америка, е сеа кај планира незнам, ама ниту ПСЖ, ниту Монако неможат да му гарантираат стартно место.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Како гром од ведро небо кога од лани имаше шпекулации?

Тогаш беа дека сакал во Америка, е сеа кај планира незнам, ама ниту ПСЖ, ниту Монако неможат да му гарантираат стартно место.

Според интервјуто на Марота бил незадоволен со минутажа и сакал поќе да игра...

На Ширеа не му е јасно.

Juventus are reportedly keen to build a second stadium with 5-6,000 seats, to host the B team and the women’s team.

не знам што толку плачете по играч што веќе солидни 3-4 години буквално ништо не придонесува за тимот, кога се работи за титули и престиж во европа..

не знам што толку плачете по играч што веќе солидни 3-4 години буквално ништо не придонесува за тимот, кога се работи за титули и престиж во европа..
Не можиме да ти објасниме ниту да разбериш кога го имаш ова мислење, едноставно џабе е.

Него нели Маркизио бараше да се обрати на публиката пред да почне натпреварот? Му ја исполнија желбата или културно го одјебаа...?
Ова никаде го немаше како официјална информација дека Маркизио го барал тоа. Тоа излезе на Спортмедиасет и другиве го пренесоа.

Transfer rok vo spanija e do 31. Ali nema sansi za dibala vo real. Site igraci na juve se napalija koga dojde ronaldo

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom