Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Ауууу вака се немам израдувано одамна...Браво Дибалцони!!

А за утакмицата што да се каже, полоша можда и сме немале последниве неколку години. Капак на се беше 3 минути пред крај го гледаш СТУРАРО СЕ СПРЕМА ДА ВЛЕЗЕ :vozbud::vozbud:

Ништо не правиме, нека му е честита титулата на Наполи

На на на на на на на
бејби гив ит уп, гив ит уп,
бејби гив ит уп!!!

:(

Брееј до пред неполни 3 часа мислев дека Наполи ќе ни избега на +7, а сега ние сме пак во пол позиција за Скудетото...

На на на на на на на на
Бејби гив ит ап, гив ит ап
Бејби гив ит ап

:icon_mrgr:

Не шала на страна, она синоќа беше вистински метастазиран канцер од игра. Знаев дека немавме право на кикс, али онаква мртва игра и кружење на средина на терен 90 минути не очекував. Синоќа сите играчи беа чиста 0, добро можеби освен одбраната, тука нарочито го потенцирам Ругани кој не дозволи пиле да прелета крај него. На слатки маки е Алегри, Келини, Бенатија, Ругани, Хеведес па и Барѕаљи кој очигледно се помири дека неможе веќе да биде стартер секој натпревар.
И Дибала беше чиста 0, ако го постигна голот на крај...тоа беше чист знак на среќа, ништо повеќе, ништо помалку. Прв шут во 92 минута и 20 секунда од натпреварот.
Огромна среќа е што синоќа незнам како Рома се здиви и го испосра Наполи среде Неапол. За нас испадна топ колово, ама сега во Среда е она вистинското... тестот што ќе покаже дали сме доволно зрели оваа сезона да целиме повторно високо во Европа, или ќе се задоволиме само со борба за Скудетото и Купот.

Во среда или ќе тепаме, или ќе ја отепам од пцуење Валето

Последно уредено:
Samo sho ja najdov temava na kajgana. Zdravo drugari! Navivac na Juventus od 2002! Fino alla fine!! Ke mi eksplodirase glavata od vikanje vcera za golot od Dybala!

Da ne se opushtame samo sega, ni nie, a posebno ne igrachite. Samo radi toa shto izgubija 1 utakmica Napoli ne znaci deka se e gotovo ima ushte mnogu borba do kraj.

Forza Juve

Што настанало прво, кокошката или јајцето? Постојат ли вонземјани? Зашто Кедира има загарантирано место во прв тим?

Не шала на страна, она синоќа беше вистински метастазиран канцер од игра. Знаев дека немавме право на кикс, али онаква мртва игра и кружење на средина на терен 90 минути не очекував. Синоќа сите играчи беа чиста 0, добро можеби освен одбраната, тука нарочито го потенцирам Ругани кој не дозволи пиле да прелета крај него. На слатки маки е Алегри, Келини, Бенатија, Ругани, Хеведес па и Барѕаљи кој очигледно се помири дека неможе веќе да биде стартер секој натпревар.
И Дибала беше чиста 0, ако го постигна голот на крај...тоа беше чист знак на среќа, ништо повеќе, ништо помалку. Прв шут во 92 минута и 20 секунда од натпреварот.
Огромна среќа е што синоќа незнам како Рома се здиви и го испосра Наполи среде Неапол. За нас испадна топ колово, ама сега во Среда е она вистинското... тестот што ќе покаже дали сме доволно зрели оваа сезона да целиме повторно високо во Европа, или ќе се задоволиме само со борба за Скудетото и Купот.

Во среда или ќе тепаме, или ќе ја отепам од пцуење Валето
Не го потценувај голот на Дибала, да го дадеше некој форсиран мочко ќе се зборуваше на долго и на широко за истиот.

Голот што го даде си беше чиста класа, во 93та минута таков трк низ играч, издржа физички дуел со Пароло кој е цела глава над него и остана смирен во ваква ситуација. Едноставно :cuc:

Стварно Шики шо ти е, која среќа, ова беше чиста класа од Дибала, прво му ја протна низ нозе на кој беше таму па после го збрца голот со Пароло на грб...Исто и кредит за Ругани за топката до Пауло.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

R.I.P. Astori. Strashno, 31 godishen profesionalen sportist umira. Toa e, na smrtta ne ja interesira nishto.

Во сите "нормални" ситуации секој играч при ваков дуел паѓа и бара пенал. Ама во 93та мин. издржа дуел и даде гол.

Исто 0-0 второ полувреме. Исто ко вчера Дибала што им го брцна.
Повозрасните навивачи сигурно ќе се сетат.:anco:
Stavi go i onoj na krasic u 95.. kade momo sisoko imase asistencija ala pirlo..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom