Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно не знам Озил кај ќе го ставиме.

Ако тој дојде очекувам Дибала да фаќа патот.

Стварно не знам Озил кај ќе го ставиме.

Ако тој дојде очекувам Дибала да фаќа патот.

Дибала може да игра како AMF, WF, SS, CF... немој вакви апокалиптични постови за тоа што би се десило ако дојде Озил.

А од кај знаеш, може будалава Алегри го спрема да го игра како CMF или DMF, па да дели топки како еден Пјаниќ или Пирло.

Може во средина во превртен триаголник. 4 2 1 3

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Ish be, vidi ja kakva e, dzoa ciganka. Rolka, 4ipka i transparentno takvo ish. U kosata pa vidi kako shareno magare

Секако дека ако Дибала си оди Марота ќе го замени со 30 годишниот Озил, дај бар вакви "предвидувања"не пишувајте од такт се вадам.
Од друга страна, АлеХандро имам опасно претчуство дека ќе го шитнат пошо сезонава игра полошо од факинг Асамоа, што не верувам дека се должи само на лоша форма, изгледа сака да го чеша газето со перика. Спинаѕола вака ко што сум го гледал на 5-6 утакмици не е лош у офанзива ко Де Шиљо, ако не изгоре у Јуве верувам дека ќе си ги решиме бочните бековски позиции за многу сезони.Јер италијан у Јуве секад би пре јужноамерички ѓуптин.Нула лојалност.

Потсети ме да ти го честитам 02.02 :kafence:

Инаку...

There are growing reports that Juventus will sign Cagliari’s Nicolo Barella in June.

The Italian has had an incredible Serie A campaign for the Sardinians, having made 19 appearances and contributed two goals so far this season.

According to La Nuova Sardegna, Juventus and Cagliari held talks earlier this week which also included the player’s agent.

Cagliari will reportedly not accept any offer lower than €20m, and will not allow the player to leave in this transfer window.

Колку паметно работат Марота и Паратичи, уште од сега договараат трансфери за во Јуни, додека другите чекаат тогаш да почнат со трчањето по играчите, овие сега предвреме си ја вршат работата... Ем побрзо, ем поефтино.

Сега за сега трчаме по 4 играчи
Емре Чан - 90% е наш
Месут Озил - Испитуваат терен, што не значи дека ќе го земат милион посто
Николо Барела - Веќе имаат контакти со агентот и Каљари
Денис Прает - иако неговиот агент демантираше секакви врски со Јувентус, сепак кај што има чад, има и оган :kruna:

Башка на лето стигаат Спинацола и Калдара од Аталанта (y)

Работат на време за играчи од средина,изгледа Маркизио и Кедира ќе фаќаат патот,моментално имаме 3 играчи околу 30 год. во средина,треба со време да се средува тој дел,другото е добро,исто така се работи и на одбраната,евентуално замена за Алекс Сандро и десен бек,тука се Ругани,Калдара во иднина.

Друга работа,Озил не доаѓа во Јуве 100% сум сигурен,не е таков тип на играч што му треба на Јуве,па уште ќе бил замена за Дибала,каде бе???
30 год. кој го мрзи да трча а баш во Јуве мора да помага и во дефанзива,едно е да играш во Арсенал каде не се замара во дефанзива тука треба да трча 90 минути,not gonna happen.
За што ни се Бернадески,Пјаца,Коста?? сите овие можат да играат позади Игуаин.Ич непотребен трансфер па уште 9 мил. плата зима.

Офанзивно Јуве е среден,тие пари за Озил да се дадат за СМС кој ни е повеќе потребен и имаш средина СМС Пјанич Емре и чао пријатно.

@Маци- се сложувам со твојот пост, освен за Клаудио...он останува овде до крај, нигде не иди.

Милинковиќ-Савиќ(Маркизио)---Пјаниќ(Бентанкур)----Џан(Матуиди)
Тешки сексови би паѓале со ваква средина:roker:

Според сите весници и експерти Јуве ова лето ќе ја средува средината.

Во одбрана се веќе потпишани, Спинаѕола и Калдара. Само фрката е што ќе си оди АлеХандро на лето ваљда,исто Асамоа и Лихт(не дека тешко ќе биде да се заменат последниве двајца, со должна почит за Лихт него годините го изедоа).
На бек ќе останеме со дебитантот Спинаѕола, Де Шиљо(ни еден не му е природна позиција лев бек) и Хеведес кој од болница не излезе цела година, плус не е ни бек туку ќе покрива принудно ако некој од првиве двајца е повреден.
Немој некој Стураро и Барѕаљи да ми ги спомнел ко опции ќе го утепам на место :sakasuste:

Инаку Ештон потпишал за ФК Сервет кој моментално се натпреварува во втора швајцарска лига... леј, сигурно го гомно го избркале од Беневенто кога им бил на проба, не прибираат тие јаки играчишта во тимот :/

После цели 10 години поминати во црнобелиот дрес, заслужено може да ровари низ терените у Швицарска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom