Кајганеро
Немој не ме радуј!
- Член од
- 3 јули 2010
- Мислења
- 2.905
- Поени од реакции
- 2.853
Јас пак знам сосем спротивни приказни за Алегри вон стадион, низ Торино и Италија од другарчиња.
Kaжи ги де
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас пак знам сосем спротивни приказни за Алегри вон стадион, низ Торино и Италија од другарчиња.
Ова не е приказна што ти го кажуваме со Мондо, ова се случи и никој не рекол дека може не било изолиран случај... друга работа ова не е вон стадион или низ Торино и Италија.. ова е на само час пред утакмица , внатре во стадионот, во тунелот каде влегуваат автобусите под самиот Стадион... ако не се лажам пред утакмицата со Аталанта имавме некоја криза на лоши резултати, лошо пишуваа медиумите имаше доста прашина.. ептен беше накурчен чоекот и тоа е тоа..Јас пак знам сосем спротивни приказни за Алегри вон стадион, низ Торино и Италија од другарчиња.
Ова не е приказна што ти го кажуваме со Мондо, ова се случи и никој не рекол дека може не било изолиран случај... друга работа ова не е вон стадион или низ Торино и Италија.. ова е на само час пред утакмица , внатре во стадионот, во тунелот каде влегуваат автобусите под самиот Стадион... ако не се лажам пред утакмицата со Аталанта имавме некоја криза на лоши резултати, лошо пишуваа медиумите имаше доста прашина.. ептен беше накурчен чоекот и тоа е тоа..
Ова не е приказна што ти го кажуваме со Мондо, ова се случи и никој не рекол дека може не било изолиран случај... друга работа ова не е вон стадион или низ Торино и Италија.. ова е на само час пред утакмица , внатре во стадионот, во тунелот каде влегуваат автобусите под самиот Стадион... ако не се лажам пред утакмицата со Аталанта имавме некоја криза на лоши резултати, лошо пишуваа медиумите имаше доста прашина.. ептен беше накурчен чоекот и тоа е тоа..
Kaжи ги де
Очигледно да. Без него доаѓаат до израз други квалитетни играчи кој ги имаме...Дали е можно да играме подобро без Дибала....