Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Калинич ќе се прошета до нагрдата за најдобар стрелец дур овие 2ца се тркаат. [emoji1] [emoji1]

Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Калиниќ не може ни у зоолошка градина да се шета а не па до награда за најдобар стрелец. :D Со тоа ланецот на класична панталона, класичен Урко пропо.

И еден направен пенал :icon_mrgr:. Ај види дали има нешто ново за Хеведес, прееска начекав на Тутоспорт нешто за него и Алегри, али беше на жабарски и не разбрав ништо.

Мора да го земеме човеков веќе кога сме запнале, се шпекулира дека трансферот ќе кошта 10 до 15 милиони, вистински грабеж

Не знам што очекувате од Ругани кога од кога заиграл за Јувентус, нема играно повеќе од куп или 10 мин при крај. Оваа сезона мора да се покаже и да има највеќе шанси за да се види дали го бива или не. И Бони беше труп невиден, така да чил.

Последно уредено:
И еден направен пенал :icon_mrgr:. Ај види дали има нешто ново за Хеведес, прееска начекав на Тутоспорт нешто за него и Алегри, али беше на жабарски и не разбрав ништо.

Мора да го земеме човеков веќе кога сме запнале, се шпекулира дека трансферот ќе кошта 10 до 15 милиони, вистински грабеж
171.jpeg

Како да се поздрави денес, играја со 3 централни овај на клупа. Играја 20 годишно дете пред него

mustafi ke potpise za vas

Договорен е Хеведес, не верувам во 5 до 12 да го баталат трансферов ради Шкодран

Screenshot_2017-08-28-14-34-59-1.png

Screenshot_2017-08-28-14-38-33-1.png

Позајмица со право на откуп... Треба да им изградат споменик пред стадионот на Марота и Паратичи :cuc: Секоја друга екипа под 30 милки не би го земала играчов.

Шик у Рома

After a long negotiation, Roma and Sampdoria have reached an agreement for the transfer of Patrick Schick. The meeting this morning proved to be decisive, while the striker's contract will be formalized this afternoon, the club's agreed to a loan deal for €5 million payable immediately: the total transfer cost is around 40 million euros plus 2 million euros in bonus - Sampdoria is also expected to receive a percentage on the future resale. More details will be revealed later on, but Schick is expected to join Roma and he is expected to arrive in Rome during the evening.[DOUBLEPOST=1503927259][/DOUBLEPOST]Leonardo Spinazzola je potvrdio da želi da napusti Atalantu i da se vrati u Juventus. Igrač je na Instagramu napisao sledeće:

“Žao mi je. Žao mi je ako sam uvredio bilo koga jer svi koji me znaju znaju ko sam ja i koje su moje vrednosti.”

“Povratak u Juventus sa 24 godine bi bio ostvarenje sna. Ostvarenje sna nakon znoja i borbe, nakongodina pozajmica i žrtvovanja.”

“Bergamo, Atalanta imaju fantastične navijače. Porodica Percassi, trener Gasperini i svaki igrač i član kluba je zaslužan što ovaj san može da se ostvari i ja sam im zahvalan.”

“Bergamo me je ugostio, podigao, podržao i pomogao.”

“Uvek ću biti zahvalan Atalanti, bez obzira da li ostajem ili ne, jer sam profesionalac i srećan sam što nosim ove boje.”

“Ali ne tražite od mene da prestanem da sanjam jer postoje prilike koje se dešavaju jednom u životu i daću sve od sebe da ih iskoristim. Atalanta će mi uvek biti u srcu.”

Еве бекче за наредни години, се гледа дека сака да игра за Јувентус, ги одби Дортмунд, цело време притиска за Јувентус, нешто како и Ругани што го ругате, а ликот ги одби и Арсенал и Наполи, ако му беше за минутажа поголема, бараме лојалност а оние кои што се покажуваат лојални, не биле доволно јаки, се работи за играчи до 24год бтв.

Браво за Спинацола,

На културен начин им кажа на Аталанта што сака и дека му ја уништуваат шансата за успешна кариера.
За разлика од некои други "неспремни" играчи типов знај дека сега му е шансата и дека треба да ја искористи.
Јувентус ќе најди некакво решение за таа позиција но играчот ќе ја пропушти шансата да се бори за место во Јувентус.

Трансферот на Спинацола во оваа сезона е повеќе критичен за играчот отколку што е за Јувентус.

Договорен е Хеведес, не верувам во 5 до 12 да го баталат трансферов ради Шкодран

Прегледај го приврзокот 176333

Прегледај го приврзокот 176334

Позајмица со право на откуп... Треба да им изградат споменик пред стадионот на Марота и Паратичи :cuc: Секоја друга екипа под 30 милки не би го земала играчов.
mu rekol na negov mnogu blizok deka se seli vo juve

mu rekol na negov mnogu blizok deka se seli vo juve

Рекла - Казала муабети :). Хеведес е 90% наш играч, знае да се снајде на секоја позиција позади, значи проблемот со дефанзивната линија е скоро решен. Можно е последниве 2-3 дена да дојде Спинацола дека посекако е наше дете пратено на позајмица, али нешто повеќе од тоа не. Не гледам никаква логика зошто Шкодран би дошол во Јуве, тимот скоро и да е комплетиран... за разлика од Интер кој им фали уште еден дефанзивец

Рекла - Казала муабети :). Хеведес е 90% наш играч, знае да се снајде на секоја позиција позади, значи проблемот со дефанзивната линија е скоро решен. Можно е последниве 2-3 дена да дојде Спинацола дека посекако е наше дете пратено на позајмица, али нешто повеќе од тоа не. Не гледам никаква логика зошто Шкодран би дошол во Јуве, тимот скоро и да е комплетиран... за разлика од Интер кој им фали уште еден дефанзивец

Хеведес се збогувал со фаноците на Шалке на твитер

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom