DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora

Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако играме 4-2-3-1 што ќе ни толку средњаци? Маркизио, Кедира, Пјанич, Толизо, Верати? Нас ни требаат крилни напаѓачи и на Дибала позицијата некој за измени.
Во право си али позитива ми е шо малиот е Аргентинец а тие се доста верни и лојални а дурга работа со новиот договор барал баш да биди заштитно лице на Јуве и сакал да биди исто како Меси што е на Барселона и нивните навивачи така тој во Јуве. Некни имаше разговор со Дел Пиеро и исто Дибала повтори дека сака да е новиот Дел Пиеро. Знам дека многу го рекле ама пак ќе речам малиов некако тоа што идол му е Дел Пиеро (покрај Мес), тоа што е Аргентинец ми влева надеж. А и наш навивач е од мали нозе.[DOUBLEPOST=1493746680][/DOUBLEPOST]Ајде нека игра таму нека не збори многу, 23 години има којзнае утре ако прати Барса или Реал богата понуда дали одма ќе му ја кидне.
Буфон, Келини, Маркизио, Барѕа и Бонучи моментално можат да даваат вакви изјави, дека со сигурност остануваат во Јуве до пензија. Видал, Погба, Мората... сите имаа вакви слични изјави, али одма му ја киднаа кога добија побогати договори од надвор.
Нека работи, нека ја држи муцката затворена па можеби во иднина ќе има доволно грб да дава вакви изјави.
Утре мора да се даде некој гол, полесно ќе ни биде на реваншот дома
Пјаца е 21 година ќе се врати сигурно како што треба а и докторите некако многу сигурни се во истото. Пјаца веќе трча и тренира иначе. Играчиште ќе биди од него само ова нека еп оследно повреда во спротивно ...Манџо за 19 дена прави 31 година, мора да се земе освен Пјаца играч у пм.. не знам зошто но осеќам дека Пјаца ќе го јаде ко Јоветиќ во повредиве.
Во право си али позитива ми е шо малиот е Аргентинец а тие се доста верни и лојални а дурга работа со новиот договор барал баш да биди заштитно лице на Јуве и сакал да биди исто како Меси што е на Барселона и нивните навивачи така тој во Јуве. Некни имаше разговор со Дел Пиеро и исто Дибала повтори дека сака да е новиот Дел Пиеро. Знам дека многу го рекле ама пак ќе речам малиов некако тоа што идол му е Дел Пиеро (покрај Мес), тоа што е Аргентинец ми влева надеж. А и наш навивач е од мали нозе.[DOUBLEPOST=1493746680][/DOUBLEPOST]
Пјаца е 21 година ќе се врати сигурно како што треба а и докторите некако многу сигурни се во истото. Пјаца веќе трча и тренира иначе. Играчиште ќе биди од него само ова нека еп оследно повреда во спротивно ...
Отишол човекот ден порано да прошета низ Монако да се одмори и утре да гледа утакмица.Мора ли да преговара со некого![]()