Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
зашто бе денеска играме , ја све мислев утре и кур сеа неможам да гледам , ај барем да изгубиме да не ми биде криво што не сум гледал

Г*мна да јадеш:D. Изгледа за вечер се очекува 3-4-3:

Barzagli Bonnuci Benatia

Asamoah Khedira Pjanic Dani Alves

Dybala Higuain Mandzukic

Btw, сме направиле контакт со агентов на Даглас Коста, ако е вистина ќе биде интересно.

Еве и Рома најверојатно ќе испадне од Европскиве натпреварувања, значи целиот профит од Европа ќе иде кај Јуве као единствен преставник од Италија... Лапај си милиончиња

:kafence:
Мислам нема врска Лига Европа со поделбата на колачот.

Мислам нема врска Лига Европа со поделбата на колачот.

Е добро де, Наполи испадна пак сме единствениот преставник од Италија :)
Тутоспорт пиша дека сме го контактирале агентот на Даглаш Коста, и големи се шансите да го прибереме на лето... Топ трансфер ќе биде ако се деси тоа :unsure:

Инаку супер играме на натпреваров(y)

Е добро де, Наполи испадна пак сме единствениот преставник од Италија :)
Тутоспорт пиша дека сме го контактирале агентот на Даглаш Коста, и големи се шансите да го прибереме на лето... Топ трансфер ќе биде ако се деси тоа :unsure:

Инаку супер играме на натпреваров(y)

Наполи да, Рома ни ги одработи милионите против Порто а не против Лион.

ДИБАЛААААААААААААААААААААААААААААААААААА

Само мене не ми е со мерак победава?
Толку испромашени шанси, без разлика колку беше Донарума вечерва нафуран...пак ни е проблем ефикасноста.Дибала триста пати падна.Ах Манџо бре џе си...

Единствено добро од вечерва и светла точка - Пјаца(y)

Пјаца би го тепал со камшик, што се оние промашени зицери?
Одлично игравме, али идниот наш голман се здиви на голот... Слободно можевме петарда да им акнеме.

Само мене не ми е со мерак победава?
Толку испромашени шанси, без разлика колку беше Донарума вечерва нафуран...пак ни е проблем ефикасноста.Дибала триста пати падна.Ах Манџо бре џе си...

Единствено добро од вечерва и светла точка - Пјаца(y)
Секој со своето гледиште, еве на пример јас се успав и го фатив само 2ро полувреме.. Ми се свиѓаше играта, и буквално до 60та минута само требаше 3-1 да биде .. Многу топки фати Донарума, премногу...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom