Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Мн се замарате со Погба остајте го чоечето на рает нека си игра. Мене ми е смешно имаше еден мн самоуверен во Фан Клубот на Манчестер го неам видено да постира мн, пишеше во стил ги боли Јувенташите, слаб тим се, сме ја изгубиле и последниот најдобар играч без Погба сме биле просек ( во тој стил) па како ќе не прснеле не сме биле на рамниште на Манчестер, али ај не е Погба крив :D

2-2&4+ бајо мој :D 12.5 квота во Евротип, 11.5 во Спортлајф :D
Не бајо, неам пари за синглки, на стотче ќе ја стаам двојка со уште 3-4 други и добар сум за денеска. :D

Цела среќа Дибала не го повредија толку за да излези уште одма, ме потсети на Камбиасо пред некоја година ко проба ногата да му ја скрши на Џовинко или Вучинич кој и да беше, му ебам то алиекспрес тимо цел копачи, на свето најгаден

30 Минути чекавме за воздишки та ние та Интерашите, мртвило од дерби.[DOUBLEPOST=1474216805][/DOUBLEPOST]
Цела среќа Дибала не го повредија толку за да излези уште одма, ме потсети на Камбиасо пред некоја година ко проба ногата да му ја скрши на Џовинко или Вучинич кој и да беше, му ебам то алиекспрес тимо цел копачи, на свето најгаден
Дибала тука цело време 3ца има околу него, Севиља го отепаја од ќотек..

Пак Дибала игра на средина на терен... Абе Алегри ѓубре едно, остави го со Манџата напред да даваат голови, што кур го форсираш детето од кај Џиџи да започнува акции :mad:

3-5-2 без Маркизио не функционира преочигледно една ацкија неможиме да сврзиме напред освен контра напад (ако не ние таја тактика освен ок).

Лихтштајнер ако неќи да игра против несудените првотимци и слично нека си раскини договор или нека фати нека си оди ај упм.

Асамоа е жив очај требаше Перејра да го чуваме овај да го дајме први првата шанса, нека игра ако треба Стураро само да не го гледам, и Пјаца има играно на средината како бокс ту бокс нека го проба и него.

Второто сакам да ги видам Пјаца и Куадрадо овие двата бека на интер се очај.[DOUBLEPOST=1474217716][/DOUBLEPOST]
Пак Дибала игра на средина на терен... Абе Алегри ѓубре едно, остави го со Манџата напред да даваат голови, што кур го форсираш детето од кај Џиџи да започнува акции :mad:
Играше бе напред цело време после почна да се враќа од ко почна пројама да мава кај Асамоа изгубениот. И Дибала е вон форма иако по 3ца го чуват цело време.[DOUBLEPOST=1474218090][/DOUBLEPOST]“We monitor promising youngsters, we have an option on Bentancur derived from the sale of Carlos Tevez and I think we will activate it,” director Beppe Marotta told Mediaset Premium.

“It is an operation we will make for next season.”[DOUBLEPOST=1474219466][/DOUBLEPOST]За шо играт толку дефанзивно бе за шо ваков пристап пичкарски одете ебете се бе, овај асамоа танзанија нека го вратат. Слепец да си ќе сватиш дека 3-5-2 не функционира моментално.[DOUBLEPOST=1474219786][/DOUBLEPOST]А требал ода се прицни малце а? Ебате пичкиците ебате катастрофа пристап.

Последно уредено:
Тотално заслужено, ни бод не заслужваме со ваков пристап. Ај Алегри оди легни си жити мајка оди покриј се со ќебе дома и плачи. Ебате слепецот 70 минути неиграме ништо, даваме гол поради индивидуален квалитет.

Тотално заслужено, ни бод не заслужваме со ваков пристап. Ај Алегри оди легни си жити мајка оди покриј се со ќебе дома и плачи. Ебате слепецот 70 минути неиграме ништо, даваме гол поради индивидуален квалитет.
Да те поправам - по индивидуален неквалитет на таа сакатурата дамброзијо

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom