Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Di Marzio: #Juve & #Zenit are only working over bonuses for #Witsel. There should be no problems in closing a deal

Лихт и лани вака праеше сакаше да си оди се заканваше ако памтиме ко се донесе Куадрадо. Сака да е првотимец а на 33 години со операција на срце во елитен клуб загарантирана прва постава.... Ма да многу го сакам како играч

Cuadrado is a Juventus player. The documents have been signed. Official announcement shortly. #SkyItalia[DOUBLEPOST=1472656909][/DOUBLEPOST]#SKY report that @EmilAudero has been promoted to #Juve's senior team. He's now the third GK

After his last match with Juventus last season, Cuadrado was in tears asking Marotta to sign him. #SkyItalia :cuc::cuc::cuc::cuc:

Sky riporta che Emil Audero sarà promosso in prima squadra diventando ufficialmente la terza scelta della Juventus! ⚪⚫

Sky reports that emil audero will be promoted to the first team officially becoming the third choice of Juventus!

After his last match with Juventus last season, Cuadrado was in tears asking Marotta to sign him. #SkyItalia :cuc::cuc::cuc::cuc:
Ова го прочитав пред пола сат некаде, и се наежив жими се! Мило ми е што не го остаја на цедило!

Di Marzio: #Juve & #Zenit are only working over bonuses for #Witsel. There should be no problems in closing a deal

Лихт и лани вака праеше сакаше да си оди се заканваше ако памтиме ко се донесе Куадрадо. Сака да е првотимец а на 33 години со операција на срце во елитен клуб загарантирана прва постава.... Ма да многу го сакам како играч
Има шпекулации дека Лихштајнер ги одбил Борусија и Арсенал, и сакал да се пресели во Интер, а Марота бил јасен, дека може да замине кај сака само не во Интер. Додека пак овие, од рубриката вицотека, го барале безпари. Демек, услуга му праеле на Јуве за да не му ја плаќа платата. :vrtioci:

Марота му кажал на Лихт, дека сметаат на него во тимот, но тој побарал трансфер.

И јас Лихт ми еден од најомилените играчи на Јуве, борец на теренот итн, играч кој влечи на себе огромни заслуги за враќањето на Јуве кон старите патеки, но никој не го брка, сам бара трансфер, е сега и тој треба да покажи малце почитување кога клубот не сака да го продаде во ривал.

Мислам дека треба да го пуштите кај нас.Ако ништо друго за атер на трансферот на Лусио.Мислам дека иста тежина би имал дилов.Тогаш Лусио уште беше омилен меѓу Интерашите и имаше огромна улога во успесите на Интер 2010 година

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Мислам дека треба да го пуштите кај нас.Ако ништо друго за атер на трансферот на Лусио.Мислам дека иста тежина би имал дилов.Тогаш Лусио уште беше омилен меѓу Интерашите и имаше огромна улога во успесите на Интер 2010 година

Ќе го пуштиме за да изјави дека Јуве има 32 скудета.

18:10 - SKY - CUADRADO E Witsel, VISITS ALREADY 'MADE? - According to Sky Sports, Juan Cuadrado and Axel Witsel may have started on the medical visits for Juventus respectively in Colombia and Belgium, where I currently find themselves with their respective national teams. It 'as reported by Sky Sports. So now would lack only the official announcement and presentation dates.

Се сеќаваш тебе кога не те пуштаа да дојдеш кај нас...? Греота е сега ти лично Интер да ги браниш, после сета таа драма што ти ја направија.

Разликата меѓу трансферот на Лусио и Лихт, е тоа што Лусио дојде како слободен трансфер, а Лихт има уште 1 година од договорот со Јувентус, и активна понуда од 8 мил. од Борусија Дортмунд. А твојте сакаат да го земат за без пари. Тоа можеби би успеало кај минатата управа на Јуве која го продаде Ибрахимович во Интер,но кај оваа не.

Се сеќаваш тебе кога не те пуштаа да дојдеш кај нас...? Греота е сега ти лично Интер да ги браниш, после сета таа драма што ти ја направија.
:lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::lolzz::zver:[DOUBLEPOST=1472661916][/DOUBLEPOST]Problemi per Witsel e Cuadrado,non si trova il parrucchiere

Problems for witsel and Cuadrado, they can't find a hairdresser

Последно уредено:
Јувентус го потврди и офи
Хуан Квадрадо и официјално се враќа во Јуве. Тој доаѓа на двегодишна позајмица по која бјанконерите имаат можност, односно задолжителен откуп, во зависност од постигнатите резултати на тимот за 25 милиони евра

Се шпекулира дека Паратичи и агентот на Лихт имале жустра расправија и им било пренесено дека ако продолжат да притискаат стриктно за трансфер у интер , играчот ќе биде замрзнат и ќе добие минутажа само у купот.

Ако има вистина во ова ,значи Стефане брате,си ме разочарал ... :facepalm::neetaka::toe:

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom