Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Нека ни се честито сите засилувања, одиме по нови титули. Форца Јуве !

Форца Марота :cool: :icon_mrgr::icon_mrgr:

CoTh-OWWEAASppA.jpg

Последно уредено:
Нели скина лигаменти он? После таква повреда и да се врати нема да е истиот играч. Пошто обично така е кај спортисти. Затоа е ризик да се рачуна толку на него.
Да, и за Дел Пиеро рекоа дека после повредата во 1998-ма никогаш нема да биде истиот.

Настрана резултатот против Тотенхем, засилувањата (Пјанич и Бенатиа) изиграа одлично.

Treba da e lud Pogba sega da si zamine sto ke znaci i cekor nazad za nego.

Cestitki za transferite i se nadevam se gledame vo LS polufinale ili finale :D
после трансферов Јунајтед нема 1 играч кој можи да игра прва постава во Јуве но тоа е, ако му се поважни неколку милиони плус слободен е.

Danas popodne održan je sastanak između ds Juventus Beppe Marotta i Mino Raiola, u središtu razgovora, ali je budućnost Paul Pogba. Igrač je uvijek vrlo blizu Manchester Unitedu, ali još uvijek nema ugovor koji omogućava igrač do Mourinho timu. Za to Marotta sastao u Milanu agent Francuza, tražiti dogovor koji bi zadovoljio sve strane.

Ona očekuje da će ishod tog kontakta, s Raiola koji je napustio mjesto susreta jako nervozan: osjećaj, dakle, da je konačan dogovor još nije postignut. Pregovori koji bi mogli dovesti 1.993 klasa od Torino i dalje.

Раиола бил нервозен што не можеле Јуве и Јунајтед да најдат договор за неговите 20% :pos:
Нека се поти свињана,да не мисли дека Јуве ќе му ги плати тие 20 милиони,му ебам крмата гадна.Ако нејќе ни Јунајтед да му ги плати,нека отстапи од неговите 20% или нека го остави Погба тука и нека ќути

Тутоспорт први објавија за Пјанич и Пипита :)
Тутоспорт нормално дека ќе погодат кога го поврзуваат Јуве со секој играч од Кина па до Мексико :) И расипаниот часовник,во денот двапати го погодува времето :)

Тутоспорт нормално дека ќе погодат кога го поврзуваат Јуве со секој играч од Кина па до Мексико :) И расипаниот часовник, двапати денот го погодува времето :)
Не е само годинава лани сите кои заминаја ги погодија до крај и први ја пласираја веста со Хернанес.

Не е само годинава лани сите кои заминаја ги погодија до крај и први ја пласираја веста со Хернанес.
Абе, ок, посредени се некако од порано кога тресеја зелени само да бидат читани, но уште им треба работа за лично да ми се релевантни како медиум. Од Торино се, така да треба да се луди ако не ја користат предноста пред другиве медиуми кога е во поглед Јувентус.

Абе, ок, посредени се некако од порано кога тресеја зелени само да бидат читани, но уште им треба работа за лично да ми се релевантни како медиум. Од Торино се, така да треба да се луди ако не ја користат предноста пред другиве медиуми кога е во поглед Јувентус.
Полека полека се средват овие 2 години дефинитивно се погодија први ги објавија Пјанич и Игуаин а и Бенатиа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom