Uli Hoeneß
Präsident
- Член од
- 6 август 2010
- Мислења
- 14.576
- Поени од реакции
- 26.754
Овој не е од Спортинг бе. Друг е
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е тој, овај е плејмејкер од Бразил дете некое 19 годишно и вие сте биле као демек заинтересирани во еден период, Арсенал и Ливерпул го бараја детево.Овој не е од Спортинг бе. Друг е
Не е тој, овај е плејмејкер од Бразил дете некое 19 годишно и вие сте биле као демек заинтересирани во еден период, Арсенал и Ливерпул го бараја детево.

Не е тој Переира од Спортинг,грешен играч му е на клипот од претходната страна.Еве го тој Переира од Корининтијас што наводно ќе го земеме.Нема изиграно ни 2 мин за првиот тим на Коринтијас,али важел за голем талент,најверојтано ќе игра за Примавера кај нас прво или ќе иде негде на позајмица.Овој не е од Спортинг бе. Друг е
Јас па мислам дека со вас ја имаме најдобрата управа и менаџерски тим (скаути, спортски директори итн). Кога ги гледам зделките имаше еден на Јувентуз објавено пата пата сме.[DOUBLEPOST=1462925433][/DOUBLEPOST]Ej да сум го утнал видеото :O[DOUBLEPOST=1462925479][/DOUBLEPOST]Погоре си пишал прееска за тој од Спортинг затоа ти велам дека тој на сликите е друг некој бидејќи и Португалецот е јак талент само што игра како крило, не плејмејкер.
Инаку во добар правец одите со трансфер политиката и имате шанса и вие да се придружите на ниво на Баерн, Барса и Реал за некоја година. Уште малку ви фали.![]()
За грев сум.Не е тој Переира од Спортинг,грешен играч му е на клипот од претходната страна.Еве го тој Переира од Корининтијас што наводно ќе го земеме.Нема изиграно ни 2 мин за првиот тим на Коринтијас,али важел за голем талент,најверојтано ќе игра за Примавера кај нас прво или ќе иде негде на позајмица.

За Мората нема што да се секирате што и да одлучи, напаѓачи добри се наоѓаат. Стопер ќе ви треба некој само бидејќи почесто ја играте формацијата со 3-5-2, а стопери слабо има достапни и тоа квалитетни. Среќа ние Хумелс си го вративме инаку за Лапорт кој вреди околу 50 мил. евра ќе се борат многу тимови, а и прескап е.За Бенатиа сме биле мн блиску на договор со вас, сме го барале на позајмица со морален откуп на крај но доколку исполни одреден број на натпревари и не знам не се повредувал. Барзаљи е ѕвер многу ќе ми е криво кога ќе се пензионира но го продолжи договорот 2 години па ајде уште малку ќе поуживаме додека Ругани изненадва многу после тој ужасен меч со Торино/Интер нема згрешено уопште е сеа добро некад ќе напрај можи некоја грешка ипак млад е.Затоа и велам на добар пат сте да се створи топ4 тимови. Работата е да се најди добра замена за Барзаљи и да го задржиш Погба колку толку иако и тој е заменлив. Го имате Кедира во најдобрите години. Лев бек супер со Алекс Сандро (подобрата варијанта од Порто ја земавте) Реал згрешија со Данило.За Мората нема што да се секирате што и да одлучи, напаѓачи добри се наоѓаат. Стопер ќе ви треба некој само бидејќи почесто ја играте формацијата со 3-5-2, а стопери слабо има достапни и тоа квалитетни. Среќа ние Хумелс си го вративме инаку за Лапорт кој вреди околу 50 мил. евра ќе се борат многу тимови, а и прескап е.
Бенатиа е ризичен бидејќи се повредува често, но кај вас можеби ќе му тргне.
. Кедира е играчиште ! само да не се повредваше толку упм 3 ќе изигира 3 повреден е.25 милиони бараја ланиГлик го знам, во години е веќе не знам колку пари бараат ама ништо повеќе од 12-13 мил. евра не чини мислам. Тонели не го знам.

25 милиони бараја лани![]()
Њукасл последниве години вадеа вакви слични грди дресови, еве од оваа година и ние почнавме. Црн бумбар Сапонара не иди да седи на клупа + Перејра ќе останва.--------------- Дибала (Заза) ----------- Манџукиќ (Мората) -------------
-------------------------------- Иско (Сапонара) -------------------------------
------------ Пјанич ------------ Маркизио --------------- Погба ---------------
-- Сандро (Евра) - Ругани (Киелини) - Бонучи (Барзали) - Дичилио (Лишт) -
------------------------------------------------ Буфон ------------------------------------
Буквално цело време јадеме гомна дека само од Мората зависи дали ќе си оди или ќе останува, дека без негова дозвола не може да се активира клаузулата, на твитер сите истото го зборат (а сигурен сум дека го прочитале договорот објавен на Football Leaks), он вика дека не зависело од него, а сакал да остане. Теле глупаво.[DOUBLEPOST=1462968803][/DOUBLEPOST]Morata's entourage to MARCA "If he isn't guaranteed a starting role then it will be very difficult for Alvaro to return."