Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Браво за Алегри што го стави Ругани... на вакви мечеви треба искуство да стекнува

Дај боже да не се повреди Асамоа, многу го сакам ко играч, ама неконстантен толку бидува, му ебаја матер повредиве, да не подлежи толку на повреди, топ играч за секоја позиција.

Абе еве растура Азамоа, го нема Погба и Јуве воопшто не е опасен. Со ваква игра нема што да бараме во Минхен.

Квадрадо е одличен кога не ја пимпла топката... голов, Дел Пиеро стајл :cool:

Дибала :cuc::cuc:
Сандро :cuc:

Асамоа има изгубено од полетот но барем техниката му е тука, имаше неколку одлично потези.
Кедира е и исто одличен + Маркизио исто.

Овај Квадрадо да имаше мааалце мозок фудбалски ќе беше ПРЕодличен играч:motorce:[DOUBLEPOST=1457732335][/DOUBLEPOST]Уморени се изгледа во право е Барзаљи..... Незнам друго шо да кажам

Последно уредено:
Спринт! Супер Марио!
Mario-Mandzukic.jpg

Капа му симнувам на чоеков! Изгина! 90 МИНУТИ ПРЕСИНГ!!

Манџа
Сандро
Дибала
Маркизио
Бонучиии
:cuc:

Епа уморени ќе се, коа си играа играчки на почеток на сезона :)
Како и да е, остварена нова победа, Манџо е дефинитивно играчиште, за него нема изгубена топка и нема умор. Алекс Сандро е се подобар и во дефанзива и особено напред, а Квадрадо знае да забега, ама е далеку подобар од првите утакмици кога дојде, па коа сакаше да дрибла само, а не и да оди напред. Денес создаде неколку акции, некогаш сакаше невозможно да направи, ама мислам дека треба да проба да се откупи (се шпекулира дека Конте би го барал назад), во спротивно би требало да се бара крило за таа позиција, затоа што Лихштајнер колку и да е борбен и енергетичен, не е толку пробивен во напад.
Ругани ми е ист Бонучи од пред неколку сезони, кога играше добро, ама во секој момент можеше да направи некоја глупа грешка. Сепак, како и со Бонучи, се што му треба е искуство и добро да е игра кога некој е повреден, а не да се прават експерименти со некое од крилата во одбрана.

Да изморени се, али на натпреваров од Хабл телескопот се гледаше дека не играа со сите сили... свесно чуваа сили за натпреварот во Среда. Слушајте ми го зборот, на Алијанц Арена ќе го дадат последниот атом од нивната сила против Баерн. Нема врска каков ќе биде исходот таму, важно ќе го остават срцето на терен.

За натпреваров... последните 20 минути како се нервирав да не примат гол, не ради тоа што може Наполи да не престигне, туку ради рекордот на Џиџи :icon_mrgr:. Ако некој заслужува да биде на врвот во Серија А, тогаш тоа МОРА да биде Буфон и никој друг. Сега му остануваат уште 4 минути да не прими гол против Торино, и да му честитаме сите групно :LOL:

Али ај полека, прво имаме дуел со Баварциве.:boksix:

Picinja, jas pak ne gleav, jbg sta reci a ne zaplakati, dajte link od cela..[DOUBLEPOST=1457735214][/DOUBLEPOST]Abe kolku utakmici bufon nema primeno gol? Mozda e do mene, ja 7 tekmi u kalco gi nemam gledano bas kolku sto ima dzidzi bez primen gol...

Последно уредено:
.kb Ajskrim

Воа Дибала еј аууу. :motorce:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom