- Член од
- 8 јануари 2014
- Мислења
- 2.218
- Поени од реакции
- 2.075
Живе сте бе? Лемина нè препороди 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денес цела средина тапа... Маркизио и Переира најтапа, за влакно поише од Погба, на кого сеуште не му влага у глава дека тимот е поважен од егзибиции.
Најголеми пофалби за Дибала, Манџо и Барѕа![]()
Ми делуват некако како мн убедени дека со 40% од силите можат да победват стално, со интер ни се врати ова се надевам нема пак. Во дефанзива е се ко шо треба ама мн се штедат некако одкако ќе заводимеДенес цела средина тапа... Маркизио и Переира најтапа, за влакно поише од Погба, на кого сеуште не му влага у глава дека тимот е поважен од егзибиции.
Најголеми пофалби за Дибала, Манџо и Барѕа![]()
[DOUBLEPOST=1457282388][/DOUBLEPOST]Алегри за Погба -Andrea Barzagli admits his Juventus teammates “make fun of me because I never score,” but he was on target today.
The defender volleyed in from a corner during the 2-0 win away to Atalanta.
“If we want to win, then each of us have to give our all,” Barzagli told Sky Sport Italia and Mediaset Premium.
“My teammates always make fun of me because I never score, but this wasn’t my first goal!”
Curiously, Barzagli’s last goal was also against Atalanta, a penalty in May 2012, but that was 91 games ago.
“The important thing today was to win. We had a good first half and fell away after the break, especially in the last 20 minutes, so thankfully Mario Lemina scored to secure the result.
“The fatigue is starting to take its toll. Juve had a great comeback to go top, but it will only really matter if we’re top at the end.”
47ма минута, тоа и ми беше потегот на денотMario Mandzukic got back at one point to defend inside his own box, running from an attacking corner to prevent an Atalanta equaliser.
Дај стави да го видиме.. Или дајте стајте го целиот натпревар...47ма минута, тоа и ми беше потегот на денот![]()
Дај бе еднаш гледај цел натпревар само негде одиш на матурски на пиење на веридби кој те еба не го клавамеДај стави да го видиме.. Или дајте стајте го целиот натпревар...
http://www.fullmatchesandshows.com/2016/03/06/atalanta-vs-juventus-highlights-full-match/#4Дај стави да го видиме.. Или дајте стајте го целиот натпревар...
Стварно све ми испаѓа кога гледам Сериа А хахахаха али за ЛШ мајка Јана да е не пропуштамДај бе еднаш гледај цел натпревар само негде одиш на матурски на пиење на веридби кој те еба не го клаваме![]()