Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Криво ми е само што излегоа со спуштени гаќи уште пред почеток. Ај барем последните 30 минути од сета таа голотија ги покажаа и мудата колку да се знае дека ги имаат!

Туку чек бе сеа читам пак и се газам од смеење иако беа одлични.

Хернанес и Стураро против Баерн М. :pos::pos::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

да го пишеше некој ова сеа в лудница ќе го пратевме :D
Фалеше уште Падоин, за да бидат комплетни тројцата мускетари :X3:
Не, дефинитивно наклон до земја за Хернанес, страшно го одигра рестото од времето. Стураро со сабјата на гради од центар им дотрча и им го напика пацерски.

Само едно ќе кажам.Зошто против таква крпена одбрана на Баерн Алегри реши да се брани, а и комплетно цел тим како да не знаеше дека Баерн е далеку послаб во одбраната и затоа сака да игра пресинг и да ја држи топката али по се изгледа на никој не му текна дека со малку повеќе агресивност и похрабра игра можевме многу полесно од овие два да дадеме 4 гола... али шта је ту је лекција за реваншот нека биде ова. И судии од Англија не се за во ЛШ.

Не фаќаме сите Арена. Инаку 99% посто Баерн - Јуве ќе ја даваат, Барселона е речиси сигурен четвртфиналист.
Во ред. Али мене баш мутавиве од МТВ ме охрабрија да си приклучам саглам канали.

Добро бе, што мислите ПЕС е ова па така лесно се давале голови против Баерн, па дури и со таква одбрана? Или мислевте против Парма дека играме?

Колку ми е криво што Алегри малце заеба на почеток толку ме радува фактот што покажавме муда и покажавме дека психички не подпаѓаме толку лесно . За втората утакмица нив им се враќаат битни играчи ама мора и ние балансот со повредените да го средиме ама имам верба во момциве и Алегри . И да откако почна сезонава го хејтам Хернанес ама за денеска има еден огромен плус .

Кое заебвање од почеток, го видовте Робен за вториот гол како му помина на Евра ? Сателит. Зато треба Сандро да игра. 2 Гола со бранење ни дадоја ами со напад? Јаки се ја држат топката, да требаже со помалце почит да тргниме и да прицниме ама напрајвте ко Парма да е. Лека полека.

Добро бе, што мислите ПЕС е ова па така лесно се давале голови против Баерн, па дури и со таква одбрана? Или мислевте против Парма дека играме?
Со ваква одбрана, да. Два гола плус неколку убави шанси за 45 минути. Кимих им беше уплашен до коска...

Со ваква одбрана, да. Два гола плус неколку убави шанси за 45 минути. Кимих им беше уплашен до коска...
Па сигурно Баерн немаше така да седат и да не чекат да напаѓаме, ќе не скинеа на контри

Кое заебвање од почеток, го видовте Робен за вториот гол како му помина на Евра ? Сателит. Зато треба Сандро да игра. 2 Гола со бранење ни дадоја ами со напад? Јаки се ја држат топката, да требаже со помалце почит да тргниме и да прицниме ама напрајвте ко Парма да е. Лека полека.
тоа е само замерката

И да заборајв по незнам кој пат Куадрадо покажа дека е кокошка без гла

Па сигурно Баерн немаше така да седат и да не чекат да напаѓаме, ќе не скинеа на контри
Пак, никој не вика безглаво да ги нападневме, него и ние да пробавме да играме. Во второ се отворивме и видовме што бидна.

Алегри воопшто не е крив. Клучот е во ужасниот пресинг што ни го правеа они на секоја нивна изгубена топка. И тоа ебано добро го правеа, не знаевме кај ни е глаата, мнооогу тешко се врзувавме со топката.

А пресингот? Вториот нивни гол што дојде по контра? За тоа ништо?

Juventus have gone through in each of the last six European knockout rounds in which they started with a home draw.
Очекувам претпазлив почеток и на реваншот. Ако сакаме прогрес понатаму, немаме право на грешка.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom