Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Е добро де Англија големиот ташак пак елитно образование со Англиско говорно подрачје.

Иначе не знам дали знајте случајно налетав дека Ањели се Наполитанци и тоа директни потомци на Принцови и Војводи :)
Остај ги тие масонските приказни.

Онаа бабичката на трибини (мајка му на Андреа) е од таа фамилија. Генерално сите жени во стеблото се некои принцези.

Vo 2 min dva pati go sibnaa Na bertand I nafrlijaa a cela utakmica dremat nazad ko magarinja.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Очекувано Баерн со повеќе посед, ништо не ме чуди тоа. Сега очекувам брз гол како лани против Барселона. А да, и чист пенал од Видал, ако не и два.

Нормално дека ќе дремат назад кога резултатот е 0-0, поважно им беше да не примат гол, а сега кога ни дадоа веќе нема што да се калкулира и ќе се оде напред похрабро.

Нула игра не излеговме од половина. Така пораз е неизбежен.

Инаку имаше пенал и за Баерн на почетокот ептен Бонучи го завлече Левандовски.

Сфаќам дека резултатот е најважен, али ептен пичкарски пристап на Алегри. Место да се искористат проблемите на Баерн во одбрана, ние не ни помислуваме на активна игра, туку само на отпадоци, на "шо биде биде"... а баш сме опасни чим се најдеме во нивна половина...

Ne piknaa vo sishe... Ne zapezija... Zasluzeno vodstvo na baern.. Ako ne se promeni nesto ke primame uste eden dva garant...

Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk

Ја за овој пенал зборам, фаулите и така и така
12745411_1169553199752277_4077704489417149704_n.png

Ne piknaa vo sishe... Ne zapezija... Zasluzeno vodstvo na baern.. Ako ne se promeni nesto ke primame uste eden dva garant...

Sent from my HM NOTE 1S using Tapatalk
Поише самите се пикнавме, очигледно е дека фокусот беше катанаџо и надеж да не се прими гол.
Сеа и добро што губиме, ќе заиграме малку, може и ќе брцнеме нешо

Ете зошто играше претпазливо Алегри, ебате експертите. Се отворивме и не отворија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom