A
apidrone
Гостин
Можеа уште толку да им дадат да комбинираа малку повеќе пред гол. Па не мора да шутираш бе, не е ова ракомет, нема пасивен напад. А и пречката го спаси Киево од потоп.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Наредни се Џенова во среда и Фросиноне наредна недела. Со овие две мора да се стигне до бројката од 14 победи по ред.
Sigurno ja igra cela utakmica Zaza vo sreda, cim deneska ne vleze voopsto.Би било добро Заза да добие шанса во среда од почеток. Многу е згуснат распоредот, секоја недела по две утакмици, а и Џенова се слаби.
Не мора сите и не може сите, фудбал е ова. Ама додека не застанеме на прво место со стабилна предност, се до тогаш мора да се победува.ја мислам до крај сеозона сите мора да ги тепаме
Па не може да се замижи ниту на разликата во квалитетот во нападот што е клучен за полесно отварање на малите екипи. Сигурно не е ист напад Матри-Кваљарела/Вучинич и Дибала-Мората/Манџукич.Поставеноста на Овој Јувентус со послабиве екипи за разлика од поставеноста на Јувентус од времето на Конте ми е многу подобра. Секоја чест за Макс.![]()
http://www.fullmatchesandshows.com/2016/01/31/chievo-verona-vs-juventus-highlights-full-match/#3Дечки, дајте бе стварно некој линк да ја гледм утакмицата![]()