Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Можеа уште толку да им дадат да комбинираа малку повеќе пред гол. Па не мора да шутираш бе, не е ова ракомет, нема пасивен напад. А и пречката го спаси Киево од потоп.

Наредни се Џенова во среда и Фросиноне наредна недела. Со овие две мора да се стигне до бројката од 14 победи по ред.

Наредни се Џенова во среда и Фросиноне наредна недела. Со овие две мора да се стигне до бројката од 14 победи по ред.

ја мислам до крај сеозона сите мора да ги тепаме

Би било добро Заза да добие шанса во среда од почеток. Многу е згуснат распоредот, секоја недела по две утакмици, а и Џенова се слаби.

Би било добро Заза да добие шанса во среда од почеток. Многу е згуснат распоредот, секоја недела по две утакмици, а и Џенова се слаби.
Sigurno ja igra cela utakmica Zaza vo sreda, cim deneska ne vleze voopsto.

Емполи воде еден нула на Наполи. Ле-ле.

ја мислам до крај сеозона сите мора да ги тепаме
Не мора сите и не може сите, фудбал е ова. Ама додека не застанеме на прво место со стабилна предност, се до тогаш мора да се победува.

Поставеноста на Овој Јувентус со послабиве екипи за разлика од поставеноста на Јувентус од времето на Конте ми е многу подобра. Секоја чест за Макс.(y)

Тапаџии беа Киево али сепак во голем стил денес тепавме.

Него, Дибала е уште млад, не знам долгорочно као размислуе, али одма би му понудил како во нхл едно време шо праеа, 10 годишен договор. Не смее управава да помисли да го гледа ко златна кокошка, било кој само не Дибала. Ако он сака долго да остане, мора да остане. Идеален играч за да градиш тим околу него. За Погба очекуем и помирен сум дека ќе не напушти летово или идното(иако он би требал да биде вториот столб за у иднина), за Дибала не би се помирил у наредните 6-7 години.

Поставеноста на Овој Јувентус со послабиве екипи за разлика од поставеноста на Јувентус од времето на Конте ми е многу подобра. Секоја чест за Макс.(y)
Па не може да се замижи ниту на разликата во квалитетот во нападот што е клучен за полесно отварање на малите екипи. Сигурно не е ист напад Матри-Кваљарела/Вучинич и Дибала-Мората/Манџукич.

12622059_1091576047530369_5233635870939575050_o.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom