Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Khaled Al Nouss ‏@KhaledAlNouss
Paulo Dybala's cousin Lautaro (midfielder, 17) is on trial at Juventus.

CZV8cXHXEAA24RY.jpg

Дефанзивна линија и ДМФ играчи во 2001 (топка минува, човек не :icon_mrgr: )

136.jpg
161.jpg
175.jpg
juventus-igor-tudor-179-2000-2001-panini-uefa-champions-league-sticker-35294-p[ekm]201x300[ekm].jpg
199.jpg
180.jpg
178.jpg
174.jpg
176.jpg
183.jpg
juventus-edgar-davids-182-2000-2001-panini-uefa-champions-league-sticker-35296-p[ekm]201x300[ekm].jpg
145.jpg
[DOUBLEPOST=1453549887][/DOUBLEPOST]Туку сега одкако го ставив Монтеро во сликичките, кажете има некаква функција тој во клубот? Прашувам затоа што за трансферот на Квадрадо, тој го пречека на аеродромот во Торино

На гласините за Челзи кои му нудат 8м по сезона и 4 годишен договор Алегри изјави дека му е убаво во Торино а пак Марота негира било каков пристап иако биле наводно контактирани Јуве не сакал да го пушти Алегри (y)

Алегри изјави дека Касерес неоди никаде :ojeaa:[DOUBLEPOST=1453556014][/DOUBLEPOST]Trener Juventusa Max Allegri je održao konferenciju za novinare pred susret s Romom.

“Chelsea? Trenutno sam fokusiran na Juventus do 2017. godine a već sam spomenuo nekoliko puta da sam jako sretan tu. Kao što postoje glasine oko prelaska igrača tako postoje glasine i oko trenera. Ja sam ponosan što treniram klub kao što je Juventus.”

“Roma je i dalje u utrci na scudetto jer imaju kvalitetne igrače. Njihova momčad je sposobna napraviti veliki niz pozitivnih rezultata, svih pet klubova prvi vrhu su još u utrci.”

“Upisali smo nekoliko pobjeda u nizu, ali još nismo ništa ostvarili. Čeka nas još dug put, a mi se moramo nadati da Napoli izgubi nekoliko bodova.”

“Naša zimska pojačanja su Pereyra i Lemina. Barzagli je spreman i biti će dostupan. Odlučio sam odmoriti Khediru i Evru ovaj tjedan da budu svježi za Romu.Martin Caceres ostaje u klubu do kraja sezone.”

“Sljedeća dva mjeseca nas čekaju veliki susretu, dva put Bayern, dva put Inter, Napoli i sutra Roma. Trenutna spremnost momčadi mi dopušta da rotiram svaku utakmicu uz visoku kvalitetu izvedbe.”

Последно уредено:
Jerome Boateng misses both Champions League games with Juventus, as the Bayern Munich man could be out for three months.

According to German newspaper Bild, Boateng has a groin strain that will keep him on the touchline for most of this season.

Марота му има фрлено око :icon_mrgr: на Кристоф Крамер од Леверкузен... на лето сигурно трга по него

Вечер во стандарден состав така? Едино Сандро би сакал пред Евра да почне, али не е толку битно, важно е да се тепа.

Тоа е тоа, најјакиот состав... Одиме на победа :jeeee:

Искрено Алекс САндро го рачунам дел од најјакиот состав :)

Подобар за трчање напред-назад, тоа да... но во ваквите натпревари огромен придонес има и искуството, а тоа рака на срце Сандро допрва ќе треба да го учи :)

Да го натурализираме Пјанич.
Тамам замена на Лазаров можи да биди во репрезентацијата.

За да не досуди очигледен пенал, овој Лука Банти измисли некаков фаул у напад :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom